Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul Lynn Howells a stabilit un loc de 28 de jucători, din care 16 formează pachetul de înaintare şi 12 sunt jucători de treisferturi

Antrenorul Lynn Howells a stabilit un loc de 28 de jucători, din care 16 formează pachetul de înaintare şi 12 sunt jucători de treisferturi

Rugby

Comentarii

Nationala de rugby a Romaniei va disputa trei meciuri test World Rugby in luna iunie a acestui an. Stejarii vor face un turneu international, in cadrul caruia vor juca cu Japonia, pe 10 iunie, la Kumamoto, apoi cu echipa Canadei pe 17 iunie, la Edmonton, urmand sa revina in tara, unde pe 24 iunie vor intalni, in premiera, Brazilia, meciul urmand sa aiba loc la Bucuresti, pe Stadionul National “Arcul de Triumf”.

In vederea disputarii celor trei partide, antrenorul Lynn Howells a stabilit un loc de 28 de jucatori, din care 16 formeaza pachetul de inaintare si 12 sunt jucatori de treisferturi.

Din jucatorii convocati, cei mai multi provin de la campioana Romaniei, Timsioara Saracens si de la CSA Steaua, fiecare echipa dand cate 6 jucatori, 5 sunt de la CSM Stiinta Baia Mare, 2 de la CSM Bucuresti si unul de la Dinamo. Din jucatorii convocati 7 joaca in Franta si unul in Anglia, in Premiership.


Echipa se va reuni miercuri, 31 mai, urmand ca pe 1 si 2 iunie sa sustina doua antrenamente pe Stadionul “Arcul de Triumf”. Plecarea spre Japonia este programata pentru sambata dimineata.

Lotul convocat pentru turneul din luna iunie:
PILIERI
: Constantin Pristavita (Stiinta Baia Mare), Alexandru Tarus (Sale Sharks), Alexandru Gordas (CSA Steaua), Andrei Ursache (Carcassonne), Ionel Badiu (Carcassonne)
TALONEURI: Eugen Capatana (Timisoara Saracens), Otar Turashvili (Colomiers), Andrei Radoi (Timisoara Saracens)
LINIA A DOUA: Valentin Poparlan (Timisoara Saracens), Johannes Van Heerden (Stiinta Baia Mare), Marius Antonescu (Colomiers), Andrei Iurea (Stiinta Baia Mare)
LINIA A TREIA: Viorel Lucaci (CSA Steaua), Andrei Gorcioaia (Massy), Vlad Nistor (Albi), Mihai Macovei (Colomiers)
MIJLOCASI LA GRAMADA: Florin Surugiu (CSA Steaua ), Tudorel Bratu (CS Dinamo)
MIJLOCASI LA DESCHIDERE: Florin Vlaicu (CSA Steaua), Samoa Luke (Stiinta Baia Mare)
CENTRI: Jack Umaga (Timisoara Saracens), Florin Vladut Popa (Timisoara Saracens), Paula Kinikinilau (CSM Bucuresti), Sione Fakaosilea (Stiinta Baia Mare)
ARIPI: Ionut Dumitru (CSA Steaua), Jack Cobden (CSM Bucuresti), Tangimana Fonovai (Timisoara Saracens)
FUNDASI: Sabin Stratila (CSA Steaua)

Romania se afla pe locul 16 in ierarhia World Rugby, in timp ce viitoarele adversare ocupa locul 11 – Japonia, locul 22 – Canada si locul 31- Brazilia.

viewscnt
Articole similare