Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul Milanului, cuvinte de laudă pentru Ciprian Tătăruşanu: "Creşte şi are încrederea noastră!"

Antrenorul Milanului, cuvinte de laudă pentru Ciprian Tătăruşanu: "Creşte şi are încrederea noastră!"

Stranieri

Comentarii

Antrenorul echipei AC Milan, Stefano Pioli, l-a confirmat pe Ciprian Tătăruşanu ca primă opţiune de portar în absenţa titularului Mike Maignan, accidentat.

"Este în creştere. Este clar că pentru un portar e dificil să nu joace. Antonio Mirante este putin în urmă cu condiţia sa, dar Tătăruşanu are încrederea noastră şi nu există nicio îndoială în legătură cu prezenta lui în poartă", a spus Pioli, într-o conferinţă de presă, potrivit presei italiene.

După o lungă perioadă în care a fost doar rezervă, Tătăruşanu a devenit titular pentru că Maignan s-a accidentat şi va lipsi peste două luni.

AC Milan nu a rămas numai în baza românului şi a transferat de curând un alt portar, pe Antonio Mirante, de 38 de ani, fost la AS Roma şi liber de contract.

Deşi echipa italiană nu a avut probleme până acum cu Tătăruşanu în poartă în ultimele trei meciuri (două victorii în campionat şi o înfrângere, 0-1, în Liga Campionilor, cu Porto), fanii nu sunt mulţumiţi de prestaţia lui şi îl consideră nesigur după cele patru goluri primite până acum în Serie A.

Afla mai multe despre: ciprian tatarusanuac milanstefano pioli 

viewscnt
Articole similare