Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul Mladei ştie totul despre FCSB: "Sunt favoriţi" Cu cine se reîntâlnesc roş-albaştrii după trei ani în Europa

Antrenorul Mladei ştie totul despre FCSB: "Sunt favoriţi" Cu cine se reîntâlnesc roş-albaştrii după trei ani în Europa
Comentarii

Jozef Weber şi-a făcut temele înaintea dublei contra vicecampioanei României. A dezvăluit jucătorii care l-au impresionat cel mai mult de la adversara din turul trei preliminar al Europa League.

Mlada Boleslav revine după 13 ani în România. În 2006, remiza cu Rapid, în grupele Cupei UEFA. 
 
"Trebuie să recunoaştem că mâine FCSB este favorită, asta nu putem nega. Dar cu toate acestea, noi simţim că avem o şansă. Eu simt că avem o şansă mare şi trebuie să o fructificăm. Asta pot să o spun, în procente nu pot să spun cine are şanse mai mari. Nu avem niciun avantaj că e o situaţie mai dificilă la FCSB. Asta nu înseamnă nimic pentru noi. FCSB este o echipă puternică şi nu putem să spunem că avem un avantaj din faptul că au fost mici schimbări acolo" apreciază antrenorul celor de la Mlada. 
 
Weber îi cunoaşte bine pe fotbaliştii determinanţi ai echipei pregătite de Vergil Andronache. 
 
"Au jucători precum Tănase, Coman, Vînă, Coman, jucători foarte buni din punct de vedere individual, iar dacă apărarea noastră va greşi, nu vom avea şanse în faţa lor. FCSB rămâne o echipă foarte puternică, cu toate problemele ei. Numărul 7 îmi place foarte mult, dacă nu mă înşel e Coman. Jucăm cu FCSB, o echipă extrem de puternică, o echipă cu individualităţi speciale în echipă. Jucătorii mei trebuie să fie conştienţi că joacă cu o echipă cu istorie, cu palmares, sunt foarte puternici, iar noi trebuie să fim pregătiţi pentru acest meci" este convins Weber. 
 
Veteranul cehilor este Marek Matejovsky. Ajuns la 37 de ani, mijlocaşul era la Sparta Praga în 2016, când praghezii pierdeau în faţa FCSB. 
 
"Am trăit acel meci. Acum nu trebuie să ne amintim şi să spunem că meciul de mâine va fi la fel ca atunci. Până la urmă, fotbalul de fiecare este altfel, de fiecare dată se joacă altfel, de fiecare dată ne pregătim altfel. Ca atare, pentru meciul de mâine trebuie să fim bine pregătiţi şi să sperăm că nu se va mai repeta ceea ce s-a întâmplat cu Sparta şi cu alte cluburi din Cehia" şi-a adus aminte Matejovsky. 

 

Afla mai multe despre: mlada boleslavjozef webermatejovskyfcsb 

viewscnt
Articole similare