Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul momentului din Superligă vrea să fie selecţioner: „Cine spune că nu e interesat de echipa naţională minte!”

Antrenorul momentului din Superligă vrea să fie selecţioner: „Cine spune că nu e interesat de echipa naţională minte!”

Oțelul Galați

Comentarii

Dorinel Munteanu este unul dintre cei mai apreciaţi antrenori după prima parte a noului sezon din Superligă.

Antrenorul momentului din Superligă vrea să fie selecţioner: „Cine spune că nu e interesat de naţională minte!”

Tehnicianul celor de la Oţelul Galaţi a făcut o treabă excelentă cu echipa nou promovată, fiind învins în doar două rânduri în acest început de campionat. Deşi şi-a setat un obiectiv îndrăzneţ la Galaţi, acela de a duce echipa în play-off, Dorinel Munteanu recunoaşte că se gândeşte şi la echipa naţională.

„Sigur că mă gândesc şi la asta! Orice antrenor minte când spune că nu e interesat de echipa naţională! Am o vârstă la care nu sunt nici tânăr, nici bătrân, deci este timp pentru echipa naţională.

Deocamdată îmi doresc să trăim acele momente cu o calificare, după aceea mă gândesc şi la obiectivele personale. Acum vreau să termin în primele 6 locuri cu Oţelul, apoi fac alte calcule”, a spus Dorinel Munteanu, potrivit GSP.

Oţelul Galaţi este pe locul nouă în Superligă, la două lungimi distanţă de ultimul loc de play-off, ocupat de Hermannstadt. În ultima etapă, gălăţenii au fost învinşi de campioana Farul, pe teren propriu, scor 0-1.

Panduru a lăudat modul în care se pregăteşte Oţelul lui Dorinel Munteanu

Invitat în studioul Orange Sport, Basarab Panduru a lăudat felul prin care Oţelul a reuşit să obţină rezultate. Expertul este de părere că toate echipele din Superligă ar trebui să urmeze exemplul gălăţenilor când vine vorba de antrenamente. 

”Mie mi se pare că trebuie să fii jucător, nu director sportiv. Nu este normal să îl cerţi tu pe antrenor. Nu ai voie să spui ce îţi trece ţie prin cap şi să nu ai nicio limită. Asta se face la noi în România! De aia e bine că a venit Dorinel acum cu rezultate.

Fiecare îşi dă cu părerea, fiecare e antrenor, iar antrenorul nu mai este antrenor. Cine îşi dă cu părerea la Dorinel şi la Hagi? Mie nu îmi place că lumea vorbeşte acum. Atunci când făcea Dorinel pregătirea aia, lumea spunea că nu se mai face aşa ceva. Fotbalul nostru de aia a ajuns cum a ajuns aici. Noi ne antrenăm ca ăia de la City şi nu ne mai antrenăm cum ar fi normal să ne antrenăm. 

Echipa lui Dorinel aleargă de rupe într-un meci. Dacă ne antrenăm ca Manchester City câte 45 de minute, pe posesie, pe glezna fină (n.r. ironic)”, a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: dorinel munteanuechipa nationalaotelul galati 

viewscnt
Articole similare