Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul momentului în Liga 1 a învăţat meserie de la Olăroiu, Cârţu, Panduru, Munteanu şi Mulţescu: "Mi-a dat una după ceafă. 'Piticule, vrei să mă dai afară?'"

Antrenorul momentului în Liga 1 a învăţat meserie de la Olăroiu, Cârţu, Panduru, Munteanu şi Mulţescu: "Mi-a dat una după ceafă. 'Piticule, vrei să mă dai afară?'"

Superliga

Comentarii

Ilie Poenaru nu a obţinut încă licenţa PRO, după ce a absentat de la examen în 2019, dar acest aspect nu l-a împiedicat din a-şi face meseria. Antrenorul are cu nou-promovata Academica Clinceni o formă de invidiat, de la reluarea campionatului.

Academica Clinceni are patru victorii la consecutive de la când s-a reluat play-out-ul Ligii 1 şi, pentru moment, a scăpat de zona retrogradării. Unul dintre artizanii acestei performanţe e Ilie Poenaru, al doilea cel mai longeviv antrenor din Liga 1. 

Tehnicianul a dezvăluit numele antrenorilor care l-au inspirat, dar şi un moment amuzant de pe vremea când era jucător: "Port un deosebit respect pentru Gigi Mulţescu, pentru Olăroiu, pentru Sorin Cârţu, pentru Dorinel Munteanu, Basarab Panduru. De la fiecare am luat câte ceva. Eram în Italia, într-un cantonament cu Timişoara, cu Oli. De atunci, din postura de jucător, îmi plăcea să îmi notez toate antrenamentele, cu cuvintele mele, cu desenele mele, tot ce a lucrat el la antrenament, eu le scriam. Într-o seară, căuta pe cineva, nu îl găsea şi s-a nimerit să intre prin camere, unde găsea uşa deschisă. La un moment dat, eu îmi vedeam de ale mele, eram concentrat acolo, îmi dă una după ceafă. Stând în cameră cu Bălace zic <<Ce vrei mă, lasă-mă în pace!>> Zice <<Piticule, vrei să mă dai afară? Mă lucrezi, îmi furi antrenamentele, vrei să mă dai afară, să mă laşi fără serviciu?>>. A început să râdă şi a spus <<Bravo, meseria asta se fură!>>", a declarat Ilie Poenaru pentru Telekom Sport. 

Ilie Poenaru nu exclude plecarea de la Academica Clinceni

"Cu zile în urmă am stat de vorbă cu conducerea. Haideţi să încercăm să facem o strategie. Îmi spuneţi ce vreţi să faceţi mai departe, ca să ştiu şi eu ce am de făcut. Nu mai vreau să fim ce suntem în momentul de faţă, să ne chinuim, să avem iar problemele astea. Sunt nişte oameni care sunt foarte interesaţi să investească la noi şi bugetul va fi... E o realitate că noi trăim din banii de la televiziuni, plus mici sponsorizări. Dar se pare că sunt nişte oameni foarte influenţi, care vor să vină cu un buget destul de bun, mult mai mare, în care să putem să facem performanţă.

În condiţiile astea, da, sunt dispus să rămân. Altfel, este foarte greu, în condiţiile în care suntem acum, cu cele mai mici salarii. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, să nu ne îmbătăm cu apă rece, că nu este nimic rezolvat, să nu li se urce la cap, ce aud ei în stânga şi în dreapta, că am rezolvat problema. Nu, nu am rezolvat nicio problemă", a mai spus tehnicianul nou-promovatei. 

Afla mai multe despre: ilie poenaruacademica clinceni 

viewscnt
Articole similare