Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul momentului în Liga 1, OUT în orice clipă! Are o clauză incredibilă în contract. Ce s-a întâmplat: "Fără pete pe onoarea clubului"

Antrenorul momentului în Liga 1, OUT în orice clipă! Are o clauză incredibilă în contract. Ce s-a întâmplat: "Fără pete pe onoarea clubului"

Superliga

Comentarii

Liga 1 a furnizat momente memorabile de-a lungul ultimilor ani, iar patronii şi conducerile cluburilor se adaptează în privinţa colaborării cu angajaţii. Antrenorul lui Sepsi, Leo Grozavu, are o clauză incredibilă în contract. Poate fi dat afară de la echipă în momentul în care-şi înjură fotbaliştii.

Sepsi este una dintre revelaţiile din Liga 1, în acest sezon. Echipa condusă de Leo Grozavu e pe locul al patrulea în clasament, cu 34 de puncte, şi are şanse mari să prindă play-off-ul la finalul sezonului regular. Totuşi, echipa a fost tulburată de un episod în care Leo Grozavu a avut un scandal cu Lorand Fulop, pe care l-a lovit. 

Clauză incredibilă pentru Leo Grozavu. OUT dacă-şi înjură sau "atinge" fotbaliştii

Leo Grozavu, un antrenor iute la mânie, l-a lovit pe Lorand Fulop, în vara anului trecut, după ce fotbalistul a trecut peste cuvântul său. Incidentul respectiv ar fi putut duce la demiterea antrenorului, într-un moment în care Sepsi progresa sub comanda lui Leo Grozavu. În cele din urmă, antrenorul a scăpat, dar conducerea a pus o condiţie. 

Astfel, după acel incident, a avut loc o modificare în contractul lui Leo Grozavu. Laszlo Dioszegi îl poate da afară chiar şi pentru o înjurătură îndreptată împotriva jucătorilor: "I-am spus antrenorului că ce a făcut e de neacceptat. Nu pot fi pete pe onoarea clubului. Totuşi, i-am ascultat opinia. Să trece peste acel moment. 

Antrenorul a fost pedepsit. În plus, contractul său poate fi desfăcut la primul abuz fizic, chiar şi la o agresiune verbală", a declarat Laszlo Dioszegi pentru Csakfoci.hu.

"Nu a fost uşor să trecem peste acel incident. Nu suntem cunoscuţi pentru folosirea violenţei. Am fost surprinşi de ce s-a întâmplat. L-am sunat pe antrenor, ne-am întâlnit mai mulţi oameni într-o şedinţă. Chiar dacă sunt patronul, avem mulţi ochi vigilenţi. Totuşi, să continuăm pe calea din acest moment, suntem pe drumul corect. Nu tot ce s-a scris a fost şi adevărat. Dar dacă Lorand Fulop l-a iertat, am mers mai departe. Din acel moment, relaţia dintre antrenor şi jucători a fost una foarte bună. Din păcate, Grozavu a fost în spital, pentru două săptămâni, cu dublă pneumonie. Le-am spus jucătorilor să evolueze pentru el şi să fie uniţi", a mai spus patronul lui Sepsi pentru sursa citată. 

Leo Grozavu, antrenorul de care se tem fotbaliştii. Ce a mai făcut

Corecţia aplicată lui Lorand Fulop nu a fost singura. În 2017, când o antrena pe FC Botoşani, victima antrenorului momentului în Liga 1 fost Cătălin Golofca. Fotbalistul a avut de "încasat" din partea antrenorului, în timpul meciului. 

Inclusiv adversarii l-au luat la ochi pe antrenorul lui Sepsi. În decembrie 2020, în pauza meciului FCSB - Sepsi, Toni Petrea i-a transmis lui Leo Grozavu: "Bate-i, bă, pe ai tai, că atât ştii".

 

Afla mai multe despre: laszlo dioszegileo grozavusepsibataie leo grozavuleo grozavu agresivlorand fulopcontract leo grozavu 

viewscnt
Articole similare