Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul naţionalei de handbal, criză de nervi după înfrângerea în faţa Franţei: „Nu-mi plac aceste întrebări. Sunt un profesionist”

Antrenorul naţionalei de handbal, criză de nervi după înfrângerea în faţa Franţei: „Nu-mi plac aceste întrebări. Sunt un profesionist”

Handbal

Comentarii

România a capitulat în faţa campioanei mondiale en-titre la handbal masculin, Franţa, duminică, la BT Arena din Cluj-Napoca, cu scorul de 31-21 (12-9), în cea de-a doua partidă a grupei a 6-a preliminară.

„Sunt mai mulţumit de atac, am făcut câteva greşeli prosteşti în repriza a doua, în câteva minute s-a rupt meciul. Însă cred că echipa a făcut un pas în faţă. Dacă mă uit la meciul cu Portugalia şi la acest meci, echipa s-a maturizat, acesta e cel mai bun sentiment pentru mine.

Antrenorul României s-a enervat când unul dintre jurnaliştii prezenţi la conferinţă l-a întrebat cine a făcut convocările pentru meciul cu Franţa: „Cine? Cred că trebuia să ştii răspunsul la această întrebare, eu, eu am făcut selecţia. E clar? Nu îmi place că te îndoieşti de acest lucru.

Crezi că nu ştiu jucătorii României? Ştii câte meciuri din campionat şi ale echipei naţionale am văzut după ce am fost instalat antrenor? E posibil să fi făcut greşeli, dar eu aleg mereu jucătorii. Nu îmi place acest tip de întrebări, pentru că sunt un profesionist”, a spus Manuel Montoya, selecţioner România.

Afla mai multe despre: nationala de handbal 

viewscnt
Articole similare