Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul nou-promovatei vrea să o răpună pe Rapid, în Giuleşti: ”Fotbalul ne-a arătat că poate fi imprevizibil. Avem jucători cu experienţă”

Antrenorul nou-promovatei vrea să o răpună pe Rapid, în Giuleşti: ”Fotbalul ne-a arătat că poate fi imprevizibil. Avem jucători cu experienţă”

CSM Poli Iași

Comentarii

Antrenorul formaţiei Poli Iaşi, Leo Grozavu (56 de ani), a prefaţat duelul cu Rapid, din Giuleşti, în cadrul Superligii României.

Poli Iaşi şi Rapid se vor întâlni în Giuleşti vineri, 6 octombrie, de la ora 21:00, cu ocazia meciului din etapa a 12-a din Superliga României.

Leo Grozavu, declaraţie războinică înainte de Rapid - Poli Iaşi

În cadrul conferinţei de presă premergătoare partidei, Leo Grozavu a prefaţat duelul ce va avea loc pe terenul Rapidului. 

Antrenorul lui Poli Iaşi a precizat că nu se teme de formaţia lui Cristiano Bergodi şi că va merge în Giuleşti pentru a scoate punct sau puncte.

”Mai mult ca sigur va fi o partidă încrâncenată. Nu ne prezentăm acolo doar de dragul de a ne prezenta. Vom încerca să opunem o rezistenţă cât mai puternică unei echipe care este redutabilă pe teren propriu. 

Fotbalul ne-a arătat de multe ori că poate fi imprevizibil. Trebuie să ne jucăm şansa cu multă ardoare, cu multă încredere, cu mult curaj.

Un meci important pentru noi, pe un teren unde publicul este foarte fierbinte, un stadion care mai mult ca sigur ne va da starea necesară să fim motivaţi. 

E foarte important să avem curaj, stare de spirit. Am încercat să ne pregătim din punctul de vedere al căldurii tribunelor, cu public fierbinte. Avem jucători cu experienţă, care, chiar dacă la nivel de primă ligă nu sunt foarte cunoscuţi, au multe jocuri în picioare.

Până la urmă, plăcerea fiecărui fotbalist e să joace cu tribune pline, cu o atmosferă ca de sărbătoare. Va trebui să fim parte din această sărbătoare, cu un joc bun, cu ardoare, curaj”, a declarat Leo Grozavu, înainte de meci.

Înaintea partidei, Poli Iaşi se află pe locul 12, cu 11 puncte, în timp ce Rapid ocupă locul 4, cu 19 puncte.

Afla mai multe despre: poli iasileo grozavurapid 

viewscnt
Articole similare