Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul Parmei a dezvăluit cum a ajuns Dennis Man căpitan. ”Dă dovadă de personalitate şi crede în asta!”

Antrenorul Parmei a dezvăluit cum a ajuns Dennis Man căpitan. ”Dă dovadă de personalitate şi crede în asta!”

Stranieri

Comentarii

Parma a câştigat cu 1-0, contra celor de la Vicenza, în etapa cu numărul 30 Serie B.

La acest meci, internaţionalul român a fost pentru prima dată căpitan la Parma. Antrenorul italienilor, Beppe Iachini, a explicat de ce a decis să îl numească pe fostul jucător de la FSCB căpitan al echipei. 

Iachini a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Dennis Man şi a spus că românul a meritat. De asemenea, tehnicianul a menţionat că a dat dovadă de personalitate şi a arătat dedicare faţă de echipă. 

”Dă dovadă de personalitate şi crede în asta!”

”Man a meritat să fie căpitan pentru felul în care a muncit în această săptămână, pentru evoluţiile sale în creştere. Crede cu tărie în muncă, atât pe faza defensivă, cât şi în atac. Dă dovadă de personalitate şi crede în asta. A arătat şi ataşament faţă de echipă, este implicat şi este normal să fie răsplătit”, a declarat tehnicianul celor de la Parma. 

Man a fost apreciat după ce evoluţie a avut în partida cu Vicenza. Jucătătorul pe care Gigi Becali a încasat 13 milioane de euro a fost notat cu 6 de jurnaliştii italieni. ”Cu banderola pare mai motivat. Mereu pe fază, se sacrifică foarte mult pentru faza defensivă şi se retrage excelent”, au scris cei de la Parma Today.

Afla mai multe despre: man-parma-italia 

viewscnt
Articole similare