Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul Parmei a reacţionat după ce Valentin Mihăilă a fost criticat! ”Este printre jucătorii care ne oferă cel mai mult!”

Antrenorul Parmei a reacţionat după ce Valentin Mihăilă a fost criticat! ”Este printre jucătorii care ne oferă cel mai mult!”

Stranieri

Comentarii

Parma s-a impus în deplasarea de la Cittadella, scor 2-1, într-un meci care a contat pentru etapa a 10-a din Serie B.

Astfel, Parma a pus capăt seriei de 6 meciuri consecutive fără victorie. Chiar dacă antrenorul italienilor, Enzo Maresca, a declarat miercuri că Man este unul dintre jucătorii care trebuie să fie decisivi la echipă, românul a fost lăsat pe banca de rezerve şi nu a fost utilizat nici măcar un minut. 

Valentin Mihăilă a intrat pe teren în minutul 72, când scorul era 2-0 pentru echipa lui. Cittadella a ratat un penalty în minutul 12, prin Antonucci, iar Parma a deschis scorul 11 minute mai târziu prin Vasquez. Echipa românilor şi-a dublat avantajul în minutul 59, graţie reuşitei lui Benedyczak. Cittadella a punctat din penalty în minutul 78, prin Baldini, iar scorul final a fost 2-1. 

În etapa trecută, după meciul cu Reggina, ambii jucători români au fost criticaţi, fiind acuzaţi amândoi de egoism. De asemenea, cei doi internaţionali au primit cele mai mici note. Mihăilă a intrat pe teren în partida cu Cittadella, dar nu a reuşit să ofere ceva echipei sale. Cu toate acestea, fostul jucător al Craiovei are parte de încrederea antrenorului Enzo Maresca. 

”Este printre jucătorii care ne oferă cel mai mult!”

”Mihăilă este printre jucătorii care ne oferă cel mai mult, cu Monza a avut multe ocazii şi a fost criticat pentru că nu a profitat de ele. Ne-a oferit extrem de multe lucruri, dar este printre jucătorii care poate face diferenţa, astfel că trebuie să îşi asume responsabilitatea faptului că e un jucător important”, a spus Maresca, pentru site-ul oficial al Parmei. 

Afla mai multe despre: parma-mihăilă-serie b 

viewscnt
Articole similare