Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul Parmei, dat pe spate de calităţile lui Dennis Man. Ce notă a primit românul în Gazzetta dello Sport, după eşecul cu Juventus

Antrenorul Parmei, dat pe spate de calităţile lui Dennis Man. Ce notă a primit românul în Gazzetta dello Sport, după eşecul cu Juventus

Stranieri

Comentarii

Roberto D'Aversa, antrenorul Parmei, a fost dat pe spate de calităţile lui Dennis Man, deşi atacantul român a fost printre cei mai slabi de pe teren în eşecul cu 3-1 în faţa lui Juventus Torino.

Dennis Man a costat-o în iarnă pe Parma nu mai puţin de 11 milioane de euro şi aşteptările sunt mari. După un debut ezitant, fostul atacant al FCSB-ului a reuşit să se integreze şi a devenit titular. Dennis Man a jucat şi cu Juventus, însă de această dată nu a mai ieşit în evidenţă.

Totuşi, Roberto D'Aversa l-a lăudat şi a fost dat pe spate de calităţile internaţionalului român. Antrenorul Parmei susţine că Dennis Man poate deveni un jucător de top.

D'Aversa, dat pe spate de calităţile lui Dennis Man: ”A crescut cel mai mult”

Parma a fost preluată în vară de Kyle Krause, un om de afaceri italiano-american care a decis să investească în jucători tineri. De atunci, echipa italiană a cheltuit aproximativ 90 de milioane de euro pe transferuri, în special pe tinere talente.

Printre cei transferaţi au fost şi doi jucători români, Valentin Mihăilă şi Dennis Man. Însă ultimul a reuşit să-l dea pe spate pe Roberto D'Aversa. Antrenorul Parmei spune că Dennis Man este jucătorul cu cea mai mare creştere dintre toţi tinerii pe care i-a transferat.

D'Aversa susţine că atacantul de 22 de ani a început să facă şi faza defensivă, marele său minus şi are toate şansele să devină un jucător important pentru fotbalul european.

”Avem mulţi tineri interesanţi, dar cel care a crescut cel mai mult a fost Dennis Man. Are un potenţial enorm. Când a venit era foarte bun cu mingea, dar nu contribuia la defensivă. Are o excelentă capacitate de efort şi, de asemenea, face eforturi să înveţe limba.

Joacă în echipa naţională, a venit dintr-un campionat în care a fost campion, dar pentru a demonstra în Italia trebuie să lucreze la ambele faze. Poate deveni un jucător de top”, a declarat Roberto D'Aversa, citat de Parma Live.

Dennis Man a primit nota 5 în Gazzetta dello Sport, la fel ca Ronaldo

Internaţionalul român n-a impresionat însă cu Juventus Torino, meci pierdut de Parma cu 3-1 după ce a condus cu 1-0. Dennis Man a avut o evoluţie ştearsă şi Gazzetta dello Sport i-a acordat nota 5. Aceeaşi notă a primit şi Cristiano Ronaldo.

Pe de altă parte, Valentin Mihăilă a jucat doar 30 de minute, dar a primit nota 5,5.

Afla mai multe despre: d'aversa 

viewscnt
Articole similare