Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul Parmei, laude pentru Dennis Man. L-a dat exemplu: "A crescut fantastic de la meci la meci!"

Antrenorul Parmei, laude pentru Dennis Man. L-a dat exemplu: "A crescut fantastic de la meci la meci!"

Serie A

Comentarii

Roberto D'Aversa, antrenorul Parmei, a vorbit în termeni frumoşi despre Dennis Man (22 de ani), atacantul cumpărat de la FCSB cu 13 milioane de euro. Antrenorul italian l-a lăudat pe român pentru modul cum a crescut de la meci la meci, după ce a ajuns în Serie A.

Antrenorul Parmei, laude pentru Dennis Man. L-a dat exemplu: "A crescut fantastic de la meci la meci!"

Dennis Man şi Valentin Mihăilă sunt amândoi în lotul Parmei pentru meciul cu Cagliari, care e sâmbătă, de la ora 21:45, în direct la Telekom Sport şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

Parma e implicată într-o luptă aprigă pentru salvarea de la retrogradare în Serie A, iar Man şi Mihăilă trebuie să pună umărul din greu pentru îndeplinirea obiectivului. Cei doi români sunt în lotul echipei de pe "Ennio Tardini" pentru meciul contra lui Cagliari, echipa românului Răzvan Marin (25 de ani), iar înaintea partidei antrenorul Roberto D'Aversa l-a dat exemplu pe Man.

D'Aversa a anunţat în faţa jurnaliştilor că Dennis Man a crescut excelent de la meci la meci în tricoul Parmei şi l-a lăudat pe fotbalistul sosit în ianuarie de la FCSB: "Aş putea juca cu două vârfuri, dar depinde de ce am la dispoziţie. Am mulţi jucători tineri şi talentaţi, nu vreau să-i forţez prea mult.



Sunt bucuros că există concurenţă, mulţi pot juca din primul minut, iar Dennis Man, de exemplu, a crescut fantastic, de la meci la meci. Sunt aspecte pozitive, cel mai important este să mergem la Cagliari şi să aducem 3 puncte pentru noi, pentru fani, pentru preşedinte"
, a spus Roberto D'Aversa.

Dennis Man a marcat primul său gol pentru Parma în meciul pe care formaţia patronată de Kyle Krause l-a terminat la egaliate, 2-2, cu Benevento acum două etape.

Afla mai multe despre: dennis manparmad'aversaserie alaude 

viewscnt
Articole similare