Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul Parmei regretă absenţa lui Man&Mihăilă: „Meritau să joace asemenea meciuri importante”

Antrenorul Parmei regretă absenţa lui Man&Mihăilă: „Meritau să joace asemenea meciuri importante”

Serie A

Comentarii

Parma primeşte vizită formaţiei Atalanta în etapa cu numărul 35 din Serie A.

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, jucătorii români de la Parma, sunt indisponibili din cauza unor accidentăril.

Man s-a accidentat în meciul cu Crotone, iar Mihăilă a acuzat probleme din cauza pubalgiei.

Parma - Atalanta se va juca azi de la ora 16:00. Înainte partidei, tehnicianul Roberto D'Aversa şi-a cerut scuze suporterilor pentru că nu a reuşit să salveze echipa de la retrogradare. Antrenorul crede că soarta era diferită dacă nu ar fi existat numeroasele accidentări din lot.



„E păcat, jucătorii meritau să joace asemenea meciuri cu echipe precum Atalanta, sau cel de la Roma cu Lazio. Sunt probleme mari de efectiv, dar oricine îmbracă tricoul Parmei trebuie să-şi facă datoria.

Noi vom încerca să dăm o replică cât mai puternică, chiar dacă s-a dat deja acest verdict al retrogradării pe care înca nu pot să-l accept. Asta pentru că această echipă este de Serie A.

„Accidentările au fost mereu un handicap”

Dar în acest sezon şi accidentările au jucat un rol important, a fost mereu un handicap. Poate nici eu nu am reuşit să le transmit ce trebuiau să facă.

Dar nu regret că m-am întors la echipă. Eu chiar am crezut că ne putem salva, nu am reuşit şi îmi cer iertare. Sunt foarte ataşat de acest club, a fost o decizie sentimentală.

Mai am un an de contract, dar la final voi discuta cu conducerea dacă mai rămân sau nu. Nu stau doar pentru că ma leagă o hârtie, e doar o formalitate.

„Băieţii sunt dezamăgiţi”

A fost o mare dezamăgire pentru noi toţi, am trăit o perioadă încredibilă prin care alte echipe trec în 6-7 ani. Au fost atâtea meciuri în care am condus cu două goluri, nu mai zic de meciul de la Cagliari în care în minutul 91 eram victoriosi, dar la final am pierdut.

Au fost multe meciuri în care rezultatul final nu a fost cel meritat. Ştiu că băieţii sunt dezamăgiţi. Se spune că cei învinşi sunt orfani, nu au tata, de aceea mă simt responsabil pentru tot.

Nu ştiu ce s-ar fi întamplat dacă aş fi antrenat echipa tot sezonul, au venit mulţi jucatori noi, mulţi straini, au fost probleme de comunicare, de integrare. Eu cred că lucrurile ar fi stat altfel dacă eram din start"
, a declarat Roberto D'Aversa la conferinţa de presă dinaintea partidei.

În acest moment, Parma este retrogradată matematic, fiind pe locul 19, cu 20 de puncte.

Afla mai multe despre: serie adennis manvalentin mihailaparma 

viewscnt
Articole similare