Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul pe care Barcelona l-a vrut ca să salveze corabia a recunoscut: "Am avut ofertă, dar n-a fost momentul potrivit!"

Antrenorul pe care Barcelona l-a vrut ca să salveze corabia a recunoscut: "Am avut ofertă, dar n-a fost momentul potrivit!"

FC Barcelona

Comentarii

Xavi Hernandez (40 de ani) a reafirmat faptul că Barcelona l-a dorit, la începutul anului, pentru a-l înlocui pe Ernesto Valverde, antrenorul dat afară la momentul respectiv. Fostul mijlocaş de legendă n-a dorit să semneze în acele momente grele, pentru că a simţit că nu e momentul potrivit de a face acest pas important în cariera de antrenor.

La începutul lui 2020, Barcelona l-a dat afară pe Ernesto Valverde, antrenorul care a preluat Barcelona încă din 2017. Apoi, şefii clubului au căutat variante pentru înlocuitor, iar aşa s-a ajuns la Quique Setien. Una dintre variantele Barcei a fost şi Xavi, fostul şesar care a scris istorie în tricoul blaugrana. Acesta a reafirmat că a primit ofertă, în contextul declaraţiilor lui Eric Abidal, directorul sportiv al grupării blaugrana, care spusese că nu e adevărat.

"Nu a fost momentu potrivit, în ianurie. Am avut discuţii Abidal şi cu Oscar Grau, CEO-ul clubului, a fost o ofertă, dar nu a fost momentul potrivit pentru acest pas. Am nevoie de mai multă experienţă. E visul meu să antrenez Barcelona, mi-ar plăcea să se întâmple într-o zi, am spus-o de atâtea ori", a declarat Xavi, conform cotidianului Sport.

Xavi a vorbit din nou despre oferta pe care a avut-o de la Barcelona în contextul declaraţiilor făcute de Eric Abidal, directorul sportiv al clubului, care a spus că fostul mijlocaş nu a fost ofertat: "N-a avut ofertă. Dacă a avut-o, s-o arate. Eu nu am văzut-o", a declarat fostul fundaş francez, tot pentru Sport.



Cum Xavi Hernandez a refuzat, Barcelona a ajuns la varianta Quique Setien, care a fost prezentat oficial la clubul blaugrana pe 13 ianuarie şi are contract până în 2022.

Afla mai multe despre: xavi hernandezfc barcelonaantrenoroferta 

viewscnt
Articole similare