Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul pe care Gigi Becali nu-l vrea la FCSB: ”N-a zis el că avem caractere diferite?” Ce spune despre transferul lui Băluţă

Antrenorul pe care Gigi Becali nu-l vrea la FCSB: ”N-a zis el că avem caractere diferite?” Ce spune despre transferul lui Băluţă

Superliga

Comentarii

Patronul FCSB spune că nu este dispus să plătească 3 milioane de euro, clauza pe care Alex Băluţă o are în contractul cu CS U Craiova. Gigi Becali a vorbit şi despre viitorul lui Dică la echipă şi spune că i-a propus prelungirea pe încă un sezon.

FCSB a fost interesat în vară de serviciile lui Alex Băluţă, dar nu s-a înţeles cu CS U Craiova la preţul de transfer. Între timp, Băluţă a reuşit un sezon foarte bun, însă Gigi Becali spune că în continuare nu este dispus să plătească clauza de reziliere: ”Are clauză de 3 milioane de euro, dar eu nu dau 3 milioane de euro”.

Patronul FCSB a ţinut să precizeze că Edi Iordănescu nu este o variantă pe FCSB, mai ales că actualul antrenor al Astrei a declarat că are un caracter diferit faţă de cel al omul de afaceri din Pipera.

”Nu am vorbit cu Edi Iordănescu de 5-6 zile. Nu i-am spus niciodată să preia echipa şi eu nu cred. De ce? El este un foarte mare antrenor, dar avem caractere diferite. Aşa a spus el, nu aşa a spus el? Dacă el a spus că suntem caractere diferite, eu ce să fac? Niciodată în viaţa vieţilor mele nu i-am bătut nici măcar... a, apropouri am mai bătut vorbind, glume. Dar niciodată nu i-am propus să preia Steaua.

Am vorbit cu Dică astăzi. I-am zis să-i dau încă un de contract lui Dică şi apoi să fac o conferinţă de presă, să spun că l-am dat afară pe Dică din vechiul contract şi l-am băgat în noul contract. (n.r. întrebat ce a răspuns Dică). A zis, ”da, 'nea Gigi, nu e nicio problemă”
, a mai spus Becali.

Patronul FCSB a venit şi cu o propunere pentru Victor Piţurcă, cel care a declarat că Gigi Becali nu se pricepe la fotbal: ”Eu nu mă princep la fotbal, dar fac bani. Dacă Piţurcă este un specialist, să o ia pe Dinamo. Nu costă 5 milioane, costă 2 milioane de euro. Dacă e aşa mare specialist, să mai ia un prieten, să o preia pe Dinamo şi să facă şi el bani din fotbal”.

Afla mai multe despre: gigi becaliliga 1nicolae dicaalex baluta 

viewscnt
Articole similare