Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul pe care l-ar vedea Florin Tănase pe banca echipei naţionale: ”Nu are cum să nu ştie fotbal”

Antrenorul pe care l-ar vedea Florin Tănase pe banca echipei naţionale: ”Nu are cum să nu ştie fotbal”

Echipa națională

Comentarii

Dan Petrescu este din ce în ce mai aproape de echipa naţională, însă Florin Tănase a discutat despre un alt antrenor ce ar putea deveni selecţionerul României

Mirel Rădoi a părăsit oficial echipa naţională la începutul acestei luni, deşi ultima acţiune la care a condus selecţionata României a fost la câteva săptămâni înaintea expirării contractului său.

Fostul selecţioner şi-a luat un rămas bun emoţionant de la echipa naţională, iar favoritul pentru a îi lua locul este Dan Petrescu.

Fratele antrenorului de la CFR chiar a ”scăpat” o poză pe reţelele de socializare, în care se afla alături de Petrescu şi Rădoi, intitulată ”Fostul şi viitorul selecţioner”.

Deşi pare clar că ”Burscul” va deveni următorul selecţioner al României, nimic nu este oficial încă, iar oficialii FRF ar mai avea câţiva aşi în mânecă, dacă Petrescu nu mai ajunge la naţională.

Edi Iordănescu ar fi varianta a treia a şefilor de la federaţie, în timp ce Adi Mutu ar fi al doilea favorit, după tehnicianul celor de la CFR.

Antrenorul pe care l-ar vedea Florin Tănase pe banca echipei naţionale

Florin Tănase a fost întrebat despre posibilitatea ca ”Briliantul” să ajungă la echipa naţională şi a vorbit frumos despre tânărul tehnician.

Căpitanul celor de la FCSB a punctat că experienţa sa ca jucător la cel mai înalt nivel îl face un candidat compertent pentru postul vacant de pe banca României.

”(n.r. Adi Mutu e o variantă pentru echipa naţională) Da, am văzut că este o variantă. Este un antrenor tânăr, care cu siguranţă are foarte multe cunoştinţe despre fotbal.

A lucrat cu antrenori foarte mari, şi el a fost un jucător mare şi nu are cum să nu ştie fotbal”, a declarat Florin Tănase.

În urmă cu câteva zile, Mihai Stoichiţă a oferit un termen pentru numirea noului selecţioner, 20 decembrie.

Ultimul meci al CFR-ului din acest an are loc pe 19 decembrie, iar Dan Petrescu a afirmat că de abia atunci va fi dispus că discute despre eventualitatea de a prelua echipa naţională, deşi lucrurile ar putea fi stabilite deja.

Afla mai multe despre: echipa naţională 

viewscnt
Articole similare