Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul Petrolului rămâne calm după victoria cu Concordia Chiajna! ”Mai e mult până departe!”

Antrenorul Petrolului rămâne calm după victoria cu Concordia Chiajna! ”Mai e mult până departe!”

Liga 2

Comentarii

Petrolul a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Concordia Chiajna, în etapa a XIV-a a Ligii a II-a. Ploieştenii sunt lideri în clasament, cu 39 de puncte, iar Concordia este pe 3, cu 30 de puncte.

Petrolul are un parcurs aproape perfect în Liga 1, este lider şi are deja asigurată matematic calificarea în play-off. La finalul meciului, antrenorul celor de la Ploieşti, Nae Constantin, a rămas cu picioarele pe pământ şi a spus că mai este mult de muncă la echipă. 

”Mai e mult până departe!”

”Nu s-a decis nimic, mai e mult de jucat. E o bucurie, pentru că a fost un meci tensionat. A fost un meci chiar greu, echilibrat, v-am spus şi înainte că din punctul meu de vedere Chiajna este cea mai bună din Liga 2. Ca buget, lot de jucători, tot.

Avem o serie, sper să ne mai ţină măcar două meciuri, dacă nu chiar mai multe. Nu s-a jucat nimic, v-am mai spus. E un prim obiectiv, dar mai e mult până departe. Nu ştiu ce a fost în trecut aici, vă spun ce e acum.

Muncim, suntem un grup, avem o atmosferă bună şi pe fondul rezultatelor. Mi-ar fi plăcut să fie lume pe stadion astăzi, dar astea sunt regulile şi trebuie să le respectăm”, a spus Nae Constantin.

Petrolul este lider în Liga 2, cu 39 de puncte, având cu 9 puncte mai mult decât următoarele 2 clasate: U Cluj, care are un meci mai puţin jucat, şi Concordia Chiajna.

Afla mai multe despre: petrolul-concordia-liga 1 

viewscnt
Articole similare