Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul rămâne la echipă chiar dacă retrogradează! Patronul a făcut marele anunţ: „Sunt mulţumit!”

Antrenorul rămâne la echipă chiar dacă retrogradează! Patronul a făcut marele anunţ: „Sunt mulţumit!”

FC Botoșani

Comentarii

Valeriu Iftime este încântat de munca făcută de Bogdan Andone la FC Botoşani, motiv pentru care vrea să îi prelungească contractul.

Patronul din Superligă a decis! Antrenorul rămâne la echipă şi în sezonul viitor

FC Botoşani are şanse reale de a se salva de la retrogradare, iar meritele îi aparţin lui Bogdan Andone, cel care a făcut o treabă excelentă de când a ajuns la FC Botoşani. Moldovenii erau pe ultimul loc în momentul venirii sale, iar acum echipa s-ar putea salva direct, fără să mai dispute meciurile de baraj.

Valeriu Iftime este hotărât să-i prelungească astfel contractul tehnicianului, indiferent de soarta din ultima etapă a acestui sezon.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

„Am ajuns aproape de mal şi chiar nu îmi doresc să ne înecăm acum la malul Dunării. Este adevărat că sunt foarte mulţumit de Bogdan Andone şi îi voi propune prelungirea contractului indiefrent dacă vom rămâne sau nu în prima ligă.

Îmi place foarte mult de modul în care Bogdan Andone lucrează, iar eu mi-l doresc la echipă şi de la vară. El a semnat cu noi până în vara asta, dar eu sunt adeptul contractelor de mai lungă durată şi îl vreau pe Bogdan la echipa mea pentru un proiect şi mai lung. Fie că e vorba de prima ligă sau a doua îmi doresc să continui cu Bogdan Andone.

În tot această perioadă am tot încercat să le ofer băieţilor cele mai bune condiţii. Cu unii am discutat de nişte prime pentru salvare încă din iarnă, mă refer la cei care i-am adus în pauza de iarnă, iar pe parcursul acestui campionat am plătit şi nişte prime pentru victoriile obţinute.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Este evident că se va juca şi la Galaţi pentru o primă destul de bună. Nu o să fie nimeni nemulţumit din echipa mea în cazul în care o să iasă bine. Dar, totuşi nu trebuie să ne culcăm pe o ureche. Dorinel Munteanu este tipul de antrenor care nu lasă garda jos niciodată şi sunt sigur că el va dori să câştige împotriva noastră.

Totuşi, consider că nici nu trebuie condamnat dacă o să-şi şi menajeze nişte jucători pentru finala de Cupă de peste trei zile. El se află în faţa câştigării unui nou trofeu important în cariera de antrenor şi are tot interesul să îşi calculeze paşii cum consideră că este mai bine pentru echipa sa.

Dar, vă mai spun încă o dată că noi nu trebuie să ne gândim că Dorinel Munteanu îşi va menaja jucătorii importanţi la meciul cu noi”, a spus Valeriu Iftime, potrivit prosport.ro.

Afla mai multe despre: fc botosanivaleriu iftimebogdan andone 

viewscnt
Articole similare