Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul Rapidului susţine că echipa lui a făcut un meci bun, chiar dacă a încasat 2 goluri în 3 minute! ”Am avut două momente. Se mai întâmplă!”

Antrenorul Rapidului susţine că echipa lui a făcut un meci bun, chiar dacă a încasat 2 goluri în 3 minute! ”Am avut două momente. Se mai întâmplă!”

Rapid

Comentarii

Formaţia Rapid a remizat, scor 2-2, cu UTA Arad, după ce a condus cu 2-0 până în minutul 82 al meciului din etapa a VIII-a a Ligii I.

Rapid a condus la Arad cu 2-0, dar a fost egalată pe finalul partidei, după ce a primit două goluri în 3 minute. Pentru Rapid a marcat  Albu '16, '21, iar pentru UTA au înscris Hora "82 (penalty) şi Antal '85.

Mihai Iosif a fost suspdendat două etape, chiar cu două ore înainte de startul partidei, iar Adrian Matei a trebui să îl înlocuiască şi să dea indicaţii fotbaliştilor. La sfârşitul meciului, el a vorbit despre meci şi a susţinut că echipa lui a jucat bine pe tot parcursul meciului. Mai mult decât atât, el i-a lăudat pe cei de la UTA şi susţine că arădenii se pot bate pentru un loc în play-off-ul Ligii 1. 

”Am avut două momente. Se mai întâmplă!”

”Cred că am făcut un joc bun. Cred că despre meci vrei să vorbim, nu despre mine... Am făcut un joc bun prima repriză şi s-a văzut asta şi pe tabela de marcaj, am condus cu 2-0, cred că băieţii au făcut un joc la fel de bun şi în a doua repriză, doar că am avut două momente în care, na, se mai întâmplă. UTA a pus o presiune foarte bună a doua repriză, dar până la urmă cred că este un rezultat convenabil pentru ambele participante. Aş vrea să le mulţumesc suporterilor noştri, care au făcut un efort să se lupte cu galeria UTA-ei, care a fost foarte frumoasă.

UTA a dovedit că este o echipă care a confirmat în Liga 1 anul trecut şi anul acesta obiectivul lor principal cred că este playoff-ul şi cred că va fi foarte greu pentru orice echipă să câştige chiar şi un punct aici”, a mai adăugat Matei.

După acest rezultat, Rapid a rămas pe locul 2 în clasament, cu 17 puncte. UTA a rămas pe locul 3, cu 15 puncte. 

Afla mai multe despre: rapid-liga 1-uta 

viewscnt
Articole similare