Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul-revelaţie din Liga 1 a fost căutat de Gigi Becali ca să vină la FCSB: "Au fost discuţii! Toţi avem vise şi ne dorim să ajungem la nivel înalt"

Antrenorul-revelaţie din Liga 1 a fost căutat de Gigi Becali ca să vină la FCSB: "Au fost discuţii! Toţi avem vise şi ne dorim să ajungem la nivel înalt"

FCSB

Comentarii

Ilie Poenaru (44 de ani) a vorbit, la Look Sport LIVE, despre posibilitatea de a ajunge la FCSB şi a dezvăluit că au existat discuţii cu patronul Gigi Becali (62 de ani), dar, într-un final, se bucură că a rămas la Academica Clinceni şi are parte de rezultate bune.

Poenaru a făcut din Academica Clinceni o echipă de primele cinci în Liga 1, după ce a promovat-o în primul eşalon din România, şi Gigi Becali l-a vrut la FCSB. Discuţiile au avut loc înainte să fie pus antrenor Bogdan Vintilă, dar în cele din urmă acesta a rămas la Clinceni.

Antrenorul formaţiei ilfovene a dezvăluit discuţiile şi a spus că visează la o mutare de top, dar nu a făcut un scop din asta.

"Au fost discuţii, dar mă bucur că am rămas la Clinceni şi, aşa cum ţi-am spus, oamenii care sunt alături de mine şi mă ajută să evoleuz lăsându-mă să mi pun în practică ideile şi tot ce am acumulat eu. Toţi avem vise şi ne dorim să ajungem la un nivel foarte înalt, e clar că pţ asta muncesc, nu mi am pus un târget că trebuie să ajung la FCSB sau la Craiova sau la echipele de top din România.

În primul rând, trebuie să fac performanţă trebuie să demonstrez de la an la an ca merit şi că pot să antrenze la orice club din romnaie orice club mare din românia şi de ce nu şi în străinătate"
, a spus Ilie Poenaru, la Look Sport LIVE.

Academica Clinceni ocupă locul cinci în clasamentul din Liga 1 în pauza de iarnă, cu 25 de puncte strânse în 15 meciuri.

Afla mai multe despre: ilie poenaruliga 1fcsbdiscutiiclinceni 

viewscnt
Articole similare