Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul-revelaţie din Liga 1, gata să accepte oferta FCSB! E liber şi vrea să lucreze cu Gigi Becali

Antrenorul-revelaţie din Liga 1, gata să accepte oferta FCSB! E liber şi vrea să lucreze cu Gigi Becali

FCSB

Comentarii

FCSB îşi caută în continuare antrenor după ce Gigi Becali a anunţat că Toni Petrea nu mai doreşte să continue la echipă.

Antrenorul-revelaţie din Liga 1, gata să accepte oferta FCSB! E liber şi vrea să lucreze cu Gigi Becali

În Liga 1 a început o adevărată telenovelă. Becali a anunţat ca Şumudică va fi noul antrenor al echipei. Fostul antrenor de la Gaziantep a confirmat că a negociat cu latifundiarul din Pipera, dar nu au ajuns la un acord comun, din cauza staff-ului pe care Şumi voia să îl aducă la gruparea roş-albastră.

Joi, Becali anunţat în direct ca stă la palat cu antrenorul de la FCSB, iar presa din ţară a intuit că este vorba de Nicolae Dică. Fostul decar al FCSB-ului a mai antrenat echipă, şi a reuşit chiar o calificare în primăvara europeană. Acum, Ilie Poenaru, actualul antrenor de la Academica Clinceni, a recunoscut că aşteaptă o ofertă de la FCSB. El a dezvăluit că va merge la negocieri dacă Becali îl va chema. 

”O echipă ca FCSB, un brand care are intenţia de a te chema la negocieri, te face să te simţi apreciat. E normal ca în momentul acesta, după tot ce am realizat la Clinceni, e normal să am nişte oferte de la FCSB sau de la alte echipe. Şi eu, şi Marius suntem antrenori care am făcut performanţe şi am realizat ceva anul acesta.

Mă bucur că sunt apreciat şi munca mea e apreciată. Deocamdată sunt sub contract cu Clinceni, mai avem un meci de jucat miercurea viitoare. Trebuie să vorbesc cu cei de la Clinceni să văd dacă îmi dau voie să merg la negocieri. E posibil să am o discuţie cu domnul Becali”, a spus Ilie Poenaru pentru AntenaSport. 

Poenaru nu se teme de presiunea pe care o pune Gigi Becali pe antrenori şi consideră că ar putea să facă faţă la FCSB. 

”Depinde de fiecare şi de modul de comunicare. De ce să nu poţi să lucrezi cu domnul Becali? Eu cred că se poate. Comunicarea cred că există şi dacă ai argumente, cred că se poate colabora destul de bine. Este un lot foarte bun, care s-a bătut şi anul acesta la titlu. Au fost meciuri şi meciuri, poate că nu au gestionat anumite momente”, a mai spus Ilie Poenaru.

Afla mai multe despre: ilie poenaru 

viewscnt
Articole similare