Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul român care a dat o super lovitură. EXCLUSIV | Lucescu jr: ”A semnat cu un club foarte mare, o echipă de mare tradiţie”

Antrenorul român care a dat o super lovitură. EXCLUSIV | Lucescu jr: ”A semnat cu un club foarte mare, o echipă de mare tradiţie”

Stranieri

Comentarii

Un antrenor român a dat lovitura după ce a semnat cu una dintre marile echipe din fotbal arab, susţine Răzvan Lucescu. Fostul selecţioner susţine că Laurenţiu Reghecampf a semnat cu unul dintre granzii Arabiei Saudite şi îl avertizează că aşteptările sunt mari.

Răzvan Lucescu este de părere că Laurenţiu Reghecampf a dat lovitura după ce a semnat cu Al Ahli, echipă despre care spune că este una dintre forţele fotbalului arab. Însă Al Ahli nu traversează cea mai bună perioadă nici din punct de vedere sportiv, nici financiar.

Răzvan Lucescu, după ce Reghecampf a semnat cu una dintre marile echipe din fotbalul arab: ”Aşteptările sunt foarte mari”

Bun cunoscător al fotbalului din Arabia Saudită, acolo unde a scris istorie cu Al Hilal, Răzvan Lucescu spune că Laurenţiu Reghecampf a ajuns la una dintre marile echipe din fotbalul arab. Lucescu jr. avertizează însă că suporterii şi şefii lui Al Ahli au aşteptări foarte mari.

În acelaşi timp, fostul selecţioner spune că echipa la care a ajuns Laurenţiu Reghecampf nu traversează cea mai bună perioadă din punct de vedere financiar:

”Este o echipă bună, este una dintre echipele grele, ca să spun aşa, ale Arabiei Saudite, cu mare tradiţie. De fapt, putem spune că acolo Al Hilal, Al Nasr, Al Ahli şi Al Ittihad sunt cele 4. Întotdeauna Al Ahli a avut un lot foarte bun de jucători, atrage, este într-unul din oraşele speciale ale Arabiei Saudite. 

Nu traversează din punct de vedere economic cea mai bună perioadă. Fiind un club foarte mare sunt pretenţii foarte mari, aşteptări foarte mari, presiune foarte mare pe preşedinte. Nu sunt preşedinţi patroni, sunt preşedinţi aleşi”, a spus Răzvan Lucescu pentru Telekom Sport.

La Al Ahli, Laurenţiu Reghecampf îl va antrena şi pe Alex Mitriţă, care este împrumutat de la New York City.

Al Ahli este una dintre marile echipe din Arabia Saudită, însă trece printr-o formă foarte slabă. Noua echipă a lui Laurenţiu Reghecampf a pierdut ultimele 5 meciuri şi are 7 partide consecutive fără victorie.

Reghecampf, contract uriaş la Al Ahli?

Arabii l-ar fi convins pe Laurenţiu Reghecampf cu un salariu de echipă mare. Potrivit gsp.ro, antrenorul român a semnat pe trei ani şi va câştiga nu mai puţin de 4 milioane de dolari pe sezon. Reghecampf a antrenat-o ultima oară pe Al-Wasl, de unde a fost demis în octombrie 2020.

Afla mai multe despre: al ahli 

viewscnt
Articole similare