Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul român care îi spune nu lui Gigi Becali: ”Vă spun cu mâna pe inimă. Nu mă duc la FCSB nici pentru 100.000 de euro!”

Antrenorul român care îi spune nu lui Gigi Becali: ”Vă spun cu mâna pe inimă. Nu mă duc la FCSB nici pentru 100.000 de euro!”

FCSB

Comentarii

Petre Grigoraş spune că nu ar accepta să fie antrenorul FCSB-ului.

Gigi Becali (64 de ani), patronul FCSB, a anunţat că Nicolae Dică este noul antrenor al echipei după plecarea lui Toni Petrea. În cadrul unei conferinţe de presă, Gigi Becali a anunţat că Nicolae Dică va fi noul antrenor al echipei. Omul de afaceri a anunţat ce condiţie i-a pus "Nic" înainte de a accepta oferta şi a anunţat că e liber să schimbe sistemul şi să-i schimbe poziţia în teren lui Octavian Popescu.

Nicolae Dică va prelua pe FCSB şi are de gând să schimbe sistemul de joc, dar şi poziţia din teren a lui Octavian Popescu. Gigi Becali a recunoscut că i-a impus lui "Nic" să promoveze jucătorii tineri din lot, dar i-a promis libertate în turul campionatului.

Petre Grigoraş, fostul antrenor de la Oţelul şi Pandurii Târgu Jiu, a declarat că nu acceptă niciodată o ofertă din partea lui Gigi Becali pentru a o antrena pe FCSB. El nu este mulţumit de modul cum se desfăşoară lucrurile la echipa bucureşteană. 

”Vă spun cu mâna pe inimă. Nu mă duc la FCSB nici pentru 100.000 de euro!”

”Vă spun cu sinceritate că nu. Chiar dacă acum nu activez la un nivel ridicat şi orice ofertă ar fi acum acceptabilă, nu m-aş duce. Vă spun cu mâna pe inimă: mâine dacă mi-ar zice: 'Îţi dau 10.000 de euro pe lună, vino la FCSB', nu m-aş duce! Aş avea o viaţă scurtă şi nu ştiu dacă m-aş plia pe ceea ce se vrea acolo”, a declarat Petre Grigoraş, pentru Sport Total FM.

Afla mai multe despre: fcsb-becali-grigoraş 

viewscnt
Articole similare