Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul Romei a surprins după calificare istorică: "Cum îmi asum eşecurile, aşa îmi pot asuma şi meritele victoriei"

Antrenorul Romei a surprins după calificare istorică: "Cum îmi asum eşecurile, aşa îmi pot asuma şi meritele victoriei"
Comentarii

Eusebio Di Francesco, antrenorul AS Roma, a declarat că se poate considera artizanul calificării spectaculoase reuşite de formaţia sa în faţa FC Barcelona, la fel cum îşi asumă şi responsabilittaea eşecurilor.

"Îmi asum responsabilitatea înfrângerilor şi unele cuvinte nerecunoscătoare de pe <social media>, aşa că aş putea la fel de bine să-mi atribui şi meritele unei victorii. Deşi am avut rezultate bune în Serie A, abia acum culegem roadele - adevăratele roade - muncii pe care am depus-o.

Bineînţeles că trebuie să credem că putem ajunge în finală, de ce nu am crede? Am am ajuns atât de departe şi nimeni nu se aştepta ca noi să reuşim asta, deci trebuie să tragem tare şi să ne dorim ceva mai mult, ridicând ştacheta de fiecare dată. Nu vreau o echipă care se culcă pe lauri sau care să creadă că nu contează cum merge jocul. Trebuie să ţintim mai mult şi să realizăm că putem mereu face mai bine", a declarat tehnicianul.

Formaţia italiană AS Roma s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa FC Barcelona. Italienii au reuşit calificarea după ce în tur au fost învinşi cu 4-1.

Golurile au fost marcate de Dzeko '6, De Rossi '58 (penalti) şi Manolas '82

Afla mai multe despre: as romadi francescobarcelonaliga campionilor 

viewscnt
Articole similare