Experiențe împreună.
You are here:

Antrenorul Serenei Williams cere forurilor din tenis să facă eforturi pentru susţinerea jucătorilor mai slab clasaţi

Antrenorul Serenei Williams cere forurilor din tenis să facă eforturi pentru susţinerea jucătorilor mai slab clasaţi

Tenis

Comentarii

Antrenorul Serenei Williams, francezul Patrick Mouratoglou, a făcut un apel către forurile din tenis pentru susţinerea jucătorilor clasaţi mai slab, care sunt cei mai afectaţi de oprirea circuitelor profesioniste din cauza pandemiei de coronavirus, informează lequipe.fr.

"Este timpul să ne gândim la aceşti jucători şi să îi ajutăm, mai întâi în viitorul imediat, apoi pe termen lung. Aş dori să văd că ATP, WTA, ITF şi Grand Slam-urile se adună împreună (chiar şi virtual) pentru a încerca să găsească o soluţie acceptabilă. Cu toţii avem încredere în aceste organisme, care au puterea de a proteja economia tenisului. Mi-ar plăcea să văd aceste foruri spunând stop. Nu mai putem lăsa deoparte jucătorii mai slab clasaţi. Nu este corect. Tenisul are nevoie de schimbare. Să folosim acest timp liber pentru a începe o discuţie", a scris Mouratoglou, pe Instagram.

ATP şi WTA au hotărât suspendarea turneelor de tenis până la 13 iulie, din cauza pandemiei de coronavirus. Decizia a venit imediat după anunţul anulării turneului de la Wimbledon (29 iunie - 12 iulie), al treilea grand slam al anului.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe