Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul Slaviei Praga şi-a mustrat fotbaliştii! Nicolae Stanciu a scăpat şi a fost dat exemplu: "Dacă echipa făcea asta, acum avea 20 de assisturi"

Antrenorul Slaviei Praga şi-a mustrat fotbaliştii! Nicolae Stanciu a scăpat şi a fost dat exemplu: "Dacă echipa făcea asta, acum avea 20 de assisturi"

Stranieri

Comentarii

Antrenorul Slaviei Praga, Jindřich Trpišovský, a prefaţat partida dintre Borussia Dortmund şi Slavia Praga, din grupele Ligii Campionilor, meci care va avea loc marţi, ora 22:00, şi care va putea fi urmărit pe Telekom Sport.

Înainte de meciul fără miză, întrucât cehii au fost eliminaţi deja, neavând şanse nici măcar la locul trei, tehnicianul ceh al Slaviei l-a lăudat pe Nicolae Stanciu: „Dacă echipa ar fructifica cel puţin 30 la sută dintre pasele lui decisive, putea avea 20 de assisturi. Din nefericire, asta înseamnă puncte în minus”,  a declarat Jindřich Trpišovský.

Totuşi, antrenorul i-a evidenţiat şi un defect: „El nu mai stă bine la şuturile de la distanţă. A marcat de două ori şi trebuie să tragă mai des şi mai precis. A venit însă doar de patru luni şi eu am încredere că va fi mai bun în primăvara”, a adăugat Trpišovský

Slavia Praga - Barcelona, în direct pe Telekom Sport, marţi, ora 22:00

Echipa din Cehia ocupă locul patru în grupa F a Ligii Campionilor, la cinci puncte de Borussia Dortmund, care ocupă locul trei: „E o vacanţă uriaşă, dar sper să nu ne bucurăm doar de excursia la Dortmund, ci să etalăm fotbalul nostru. Toată echipa abia aşteaptă să intre pe acest stadion minunat, e unul din cele trei pe care am visat să ajung vreodată. Nici nu ştiu dac-o să pot dormi noaptea de dinainte, pentru mine experienţele din aceasta grupă reprezintă o realizare deosebită”, a continuat Jindřich Trpišovský.

 

Afla mai multe despre: nicolae stanciuchampions leagueslavia praganicolae stanciu slavia praga 

viewscnt
Articole similare