Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul Universităţii Craiova anunţă un fotbal total pentru partida cu Dinamo! Ce plan are pentru derby-ul din Oltenia

Antrenorul Universităţii Craiova anunţă un fotbal total pentru partida cu Dinamo! Ce plan are pentru derby-ul din Oltenia
Comentarii

Antrenorul Dragoş Bon a declarat, joi, într-o conferinţă de presă că îşi doreşte ca echipa Universitatea Craiova să îşi domine din toate punctele de vedere adversara din acest weekend din Liga I, Dinamo.

LIVE VIDEO | U Craiova - Dinamo, sâmbătă, de la 21:00, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro

“Ne aflăm în faţa unui meci special, se cunoaşte foarte bine rivalitatea dintre Universitatea Craiova şi Dinamo. Îmi doresc să facem un joc foarte bun, să-i dominăm din toate punctele de vedere şi să luăm cele trei puncte.

Sper să reuşim să-i facem fericiţi pe suporterii noştri. Ştiu sigur că ei se hrănesc din victoriile împotriva lui Dinamo. Aşteptaţi-vă să fim o echipă ofensivă. Sută la sută consider că meciurile cu Dinamo sunt derbi”, a spus Bon, antrenor interimar al formaţiei craiovene.

Echipa Universitatea Craiova va întâlni formaţia Dinamo, sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 21.00, în etapa a XXII-a a Ligii I.

 

Afla mai multe despre: dragos boncraiovadinamo 

viewscnt
Articole similare