Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul Viktoriei Plzen a vrut să-l transfere pe Luka Modric în 2007 la Zilina

Antrenorul Viktoriei Plzen a vrut să-l transfere pe Luka Modric în 2007 la Zilina

Real Madrid

Comentarii

Astăzi este un super star şi principalul candidat la câştigarea Balonului de Aur. Dar cariera sa putea avea o altă turnură. În 2007, MSK Zilina ar fi încercat să-l transfere pe Luka Modric.

Mărturisirea vine chiar de la Pavel Vrba, actualul antrenor de la Viktoria Plzen, care la acea vreme o antrena pe Zilina. Vrba l-a remarcat pe Modric într-un amical disputat la Rijeka: ”Mi-a plăcut mult un copil care a intrat atunci în ultimele 20 de minute. Părea un copil, vă spun sincer. Dar era extrem de talentat, puteai vedea asta cu ochiul liber” mărturiseşte Vrba pentru footballclub.cz

Iar Vrba a şi trecut la acţiune: ”Am informat conducerea clubului că dacă vor să transfere un jucător să-l aducă pe acel copil. Întrebaţi ce preţ are, cât de scump poate să fie un puşti”.

Dar cel care avea să devină apoi selecţioner al Cehiei a fost rapid descurajat: ”Eşti nebun? Îl vrea Tottenham, despre ce vorbim aici, mi-a zis Antosik, preşedintele zâmbind” îşi aminteşte Vrba.

Pavel Vrba îl va întâlni pe Luka Modric marţi seara în partida Real Madrid - Viktoria Plzen, meci transmis în direct de Telekom Sport 2 de la ora 22:00.

Afla mai multe despre: luka modricreal madridpavel vrbaviktoria plzen 

viewscnt
Articole similare