Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antun Palic se bucură că s-a întors la Dinamo: ”Mă simt ca acasă aici”

Antun Palic se bucură că s-a întors la Dinamo: ”Mă simt ca acasă aici”

Dinamo București

Comentarii

Mijlocaşul Antun Palici, care a revenit de curând la Dinamo după o experienţă nereuşită în Belgia, la Mouscron, a declarat că se simte ca acasă la formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare şi de aceea a hotărât să se întoarcă.

"Sunt bine, am început cu echipa şi pas cu pas intru în ritm. Cred că pot juca în următorul meci, dar depinde, vom vedea decizia antrenorului. Am decis să revin pentru că am fost doi ani aici şi m-am simţit foarte bine, dorinţa mea a fost să fiu mereu aici. Ştiu echipa foarte bine, mă simt ca acasă aici. S-a schimbat un pic, aici, la Săftica, îi ştiu pe majoritatea jucătorilor. Dan (n.r. - Nistor) e aici, acum. Eu am ales numărul şapte (n.r. - numărul lui Steliano Filip), era liber, dar nu prea îmi pasă prea mult de numere. Sergiu (n.r. - Hanca) este căpitan, aceasta este decizia antrenorului şi eu susţin pe oricine este, nu este treaba mea", a declarat Palici.

Croatul spune că situaţia echipei Dinamo era mai difcilă în urmă cu un an: "Cu Chiajna va fi dificil, aşa cum a fost şi sezonul trecut, în plus pentru noi fiecare meci este foarte important ca să intrăm în play-off. Cred că situaţia noastră în sezonul trecut a fost puţin mai dificilă, trebuia să câştigăm fiecare meci, acum nu ştim, depindem, şi de alte echipe, dar trebuie să ne gândim numai să câştigăm noi."

Concordia Chiajna va evolua, luni, de la ora 20.45, pe teren propriu, cu FC Dinamo. Meciul va fi în direct pe Telekom Sport 1. 

Afla mai multe despre: palicdinamo 

viewscnt
Articole similare