Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ-BOMBĂ făcut de Gigi Becali: 10 milioane de euro pentru FCSB. Ce star a plecat: "Gata, la revedere!"

Anunţ-BOMBĂ făcut de Gigi Becali: 10 milioane de euro pentru FCSB. Ce star a plecat: "Gata, la revedere!"

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a anunţat că cere despăgubiri de 10 milioane de euro de la echipa care îl va transfera. Fundaşul de 28 de ani a decis să rupă unilateral contractul cu FCSB, după ce Gigi Becali l-a trecut în şomaj tehnic în perioada de forţă majoră impusă de pandemie.

FCSB a rămas fără unul dintre cei mai buni jucători, dar Gigi Becali nu se lasă şi cere 10 milioane de euro de la echipa care îl va transfera pe Bogdan Planic. Jucătorul sârb a decis să rupă unilateral contractul şi patronul FCSB susţine că avea clauză de 10 milioane de euro. Acum, Gigi Becali susţine că discuţia despre Planic este încheiată şi totul se va decide la comisii.

Becali cere 10 milioane de euro despăgubiri de la cine îl va transfera pe Planic

Bogdan Planic susţine prin impresarul său că înţelegerea cu FCSB expira în vară. De partea cealaltă, Gigi Becali susţine că fundaşul sârb avea încă un an de contract. Sfătuit de agentul său, Planic a decis să rupă însă unilateral contractul cu FCSB. Gigi Becali este sigur că va câştiga la comisii şi susţine că va cere banii pentru clauza de transfer. Patronul FCSB ameninţă că echipa care-l va transfera va plăti despăgubiri de 10 milioane de euro:

”Nu mai discut cu el, gata, la revedere! Nu mai vreau eu să discut, la revedere. (Deci totul se decide la comisii?) La comisii, contract 10 milioane de euro, clauză. Atât are clauză, să plătească el”, a declarat Gigi Becali pentru Telekom Sport.

Becali cere daune de 10 milioane de euro pentru Planic. Craiova ezită să-l transfere

Cei de la Craiova au vrut să-l transfere în iarnă pe Bogdan Planic, însă n-au ajuns atunci la o înţelegere cu Gigi Becali. Echipa din Bănie n-a renunţat la ideea de a-l transfera şi se gândea să vină la finalul sezonului cu propunere, dar acum situaţia s-a complicat.

Cel mai probabil, Bogdan Planic va încerca acum să obţină de la FIFA o carte verde care să-i permită să se transfere, dar nu are voie să semneze cu vreun alt club din România. Practic, Bogdan Planic se poate transfera doar în străinătate. Şefii Craiovei cunosc bine situaţia şi au renunţat la ideea de a-l transfera pe Bogdan Planic, deoarece riscă să plătească acea clauză de 10 milioane de euro pe care o cere Gigi Becali.

Bogdan Planic se desparte de FCSB după trei ani

În vârstă de 28 de ani, fundaşul sârb este legitimat la FCSB din vara anului 2017, timp în care a adunat 92 de meciuri, un gol şi trei pase decisive. 300.000 de euro a plătit Gigi Becali pentru a-l transfera pe Planic de la Vojvodina.

Afla mai multe despre: bogdan planic 

viewscnt
Articole similare