Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ-bombă: Haaland a ales! Clubul care pune mâna pe noul puşti-minune din fotbal. L-a anunţat deja pe viitorul său antrenor

Anunţ-bombă: Haaland a ales! Clubul care pune mâna pe noul puşti-minune din fotbal. L-a anunţat deja pe viitorul său antrenor

Manchester United

Comentarii

Erling Haaland (19 de ani) a pus pe jar toată lumea fotbalului cu performanţele de la Salzburg, pentru care a înscris de opt ori în grupele Ligii Campionilor. "Wonderkidul" norvegian se pare care are deja o destinaţie preferată în ceea ce priveşte viitoarul său transfer. Haaland vrea la Manchester United pentru a lucra cu Ole Gunnar Solskjaer, antrenorul pe care l-a avut şi pe vremea când juca la Molde.

Star on Sunday, citat de BBC, scrie Haaland a ales deja viitoarea sa destinaţie. Noul puşti-minune din fotbal vrea să joace la Manchester United, pe Old Trafford, iar acesta i-ar fi transmis deja lui Solskjaer, fostul său antrenor de la Molde, că vrea lucreze din nou împreună. Asta după ce au apărut zvonuri că Borussia Dortmund e în pole-position pentru transferul atacantul din Norvegia.

Haaland ar urma să fie unul dintre fotbaliştii pe care să se construiască noua echipă stelară de la Manchester United, care este în continuă cautare de la plecarea lui Sir Alex Ferguson, din 2013. În prezent, norvegianul e cotat la 30 de milioane de euro, iar cei de la Salzburg vor face un profit foarte mare de pe urma vânzării lui Haaland, pe care l-au cumpărat de la Molde cu doar cinci milioane de euro.

Atacantul are cifre-monstru în acest sezon. Erling Haaland a marcat de 28 de ori în 22 de meciuri din toate competiţiile, timp în care a livrat şi şapte pase de gol.

Afla mai multe despre: erling haalandmanchester unitedtransfer 

viewscnt
Articole similare