Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ-bombă în Premier League! Un fotbalist de la Arsenal, testat pozitiv cu COVID-19, a jucat în derby-ul cu Manchester City!

Anunţ-bombă în Premier League! Un fotbalist de la Arsenal, testat pozitiv cu COVID-19, a jucat în derby-ul cu Manchester City!

Arsenal

Comentarii

Veste-bombă în Premier League! Un fotbalist de la Arsenal, testat pozitiv cu COVID-19, a jucat pentru echipa lui Mikel Arteta în derby-ul cu Manchester City. Mai mult, acesta a intrat în contact cu alţi doi fotbalişti ai "tunarilor". Manchester City a câştigat cu 3-0 derby-ul cu Arsenal, primul de la realuare campionatului din Anglia.

Arsenal a efectuat teste de COVID-19 tuturor jucătorilor cu câteva zile înainte de derby-ul cu Manchester City. Cum rezultatele au venit mai târziu, "tunarii" au aflat după meci că un fotbalist din echipa lor a avut testul pozitiv şi, cu toate acestea, a luat parte la partida de pe Eithad Stadium. Identitatea fotbalistului de la Arsenal nu a fost divulgată, scrie sport.es.

Totuşi, acesta a primit minute în meciul cu Manchester City şi a intract chiar în contact cu doi colegi, care vor trebui, la rândul lor, să stea în carantină şapte zile. Sursa citată mai notează faptul că fotbaliştii au fost retestaţi, iar testele lor au ieşit de data aceasta negative.

Arsenal a fost deja lovită de COVID-19 în primul val al apariţiei virusului în Europa. Antrenorul Mikel Arteta a avut Coronavirus în martie, însă a reuşit să învingă boala.

 

 

Afla mai multe despre: arsenalcovid19manchester citypremier league 

viewscnt
Articole similare