Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ bombă înaintea meciului cu Norvegia. Cosmin Contra pleacă de la echipa naţională. Cine îl poate înlocui

Anunţ bombă înaintea meciului cu Norvegia. Cosmin Contra pleacă de la echipa naţională. Cine îl poate înlocui
Comentarii

Gică Popescu este de părere că selecţionerul Cosmin Contra nu va rămâne la echipa naţională, în cazul în care va rata prezenţa la Euro 2020. De altfel, şi Contra a recunoscut recent că nu îşi va prelungi contractul, dacă ratează obiectivul.

"Eu cred că nu va rămâne Cosmin. Nu va dori să rămână", a mărturisit Gică Popescu, la Telekom Sport.

Fostul mare internaţional se declară, însă, încrezător în echipa lui Contra: "Noi acum calificarea o jucăm cu Suedia şi Norvegia acasă la noi. Indiferent de cum arată echipa Norvegiei sau a Suediei, eu cred că fotbalul românesc are jucătorii necesari pentru a câştiga cele două meciuri".

Gică Hagi l-ar putea înlocui pe Cosmin Contra, crede Gică Popescu

Gică Hagi ar fi înlocuitorul ideal pentru Cosmin Contra, crede Gică Popescu. Asta cu toate că, mai în glumă, mai în serios, fostul mare internaţional spune că nu îşi doreşte ca Viitorul să rămână fără antrenor.

"Doamne fereşte să se întâmple lucrul ăsta. Că rămânem fără antrenor. Hagi la un moment dat va antrena echipa naţională. Eu ştiu că îşi doreşte la un moment dat să antreneze echipa naţională şi va antrena. Un om care pentru el echipa naţională a fost cel mai important tricou pe care l-a îmbrăcat, acum antrenor fiind şi ajungând la experienţa pe care o are, este imposibil să nu îşi dorească să antreneze echipa naţională.

Cândva. Nu mâine pentru că mâine nu poate să o antreneze, normal. Este antrenor la club, dar cândva cu siguranţa o va antrena. (n.r. - Ar colabora cu actuala administraţie?) Eu cred că dragostea lui Gică pentru echipa naţională este mai presus de orice.

(n.r. - Pe cine ar numi selecţioner, dacă ar fi preşedinte FRF) Sunt subiectiv. Pentru că lucrez cu Gică, îl văd cum lucrează. ştiu cât de pasionat este. Nu m-aş uita numai la echipa naţională. Nu ar fi echipa naţională şi atât. Ar fi întreg fotbalul la nivel de echipe naţionale.

Ştiţi când era şi Mircea Lucescu la naţională că era preocupat de cluburi şi să joace jucătorii la cluburi? Eu aşa văd. Şi cred că Gică ar fi fost cel mai potrivit văzând ce a făcut la Viitorul şi fiind zi de zi cu el acolo", a mai spus Gică Popescu.

Cosmin Contra a recunoscut că poate pleca de la echipa naţională

De altfel, şi Cosmin Contra a anunţat că nu va continua pe banca primei reprezentative, în cazul în care nu va reuşi să îi ducă pe tricolori la Campionatul European de anul viitor.

Cosmin Contra a fost numit selecţioner la echipa naţională a României pe 22 septembrie 2017, în locul germanului Christoph Daum, iar contractul său expiră în decembrie 2019.

Sub comanda sa, România a jucat 20 de meciuri, dintre care 14 oficiale. A obţinut 12 victorii, dintre care 7 în meciurile oficiale, 5 remize, toate în jocurile oficiale, şi 3 înfrângeri, dintre care două în partidele oficiale.

Afla mai multe despre: popescu 

viewscnt
Articole similare