Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ-BOMBĂ pe piaţa transferurilor. Sadio Mane pleacă de la Liverpool şi semnează cu un alt GIGANT: "Acolo va merge"

Anunţ-BOMBĂ pe piaţa transferurilor. Sadio Mane pleacă de la Liverpool şi semnează cu un alt GIGANT: "Acolo va merge"

Liverpool

Comentarii

Sadio Mane ar urma să plece de la Liverpool, dezvăluie un fost jucător al grupării engleze.

Într-un interviu acordat presei italiene, fostul fundaş de la Liverpool, Juventus şi Valencia, printre altele, a fost întrebat dacă Mohamed Salah va ajunge la Real Madrid. Mohamed Sissoko a dezvăluit, însă, că nu egipteanul, ci colegul său din atac, Sadio Mane, ar urma să ajungă pe Bernabeu.

"Sadio Mane va merge la Real Madrid"

"Nu, îl văd mai mult pe Sadio Mane, pentru că întruneşte toate caracteristicile pe care Zidane şi le doreşte, îl apreciază mult. Cred că Sadio Mane va merge la Real Madrid", a declarat Mohamed Sissoko, într-un interviu acordat pentru EuropaCalcio.it.

În vârstă de 27 de ani, Mane joacă la Liverpool din 2016, atunci când a fost transferat de la Southampton, pentru 41,2 milioane de euro. 161 de apariţii, 77 de goluri şi 34 de assist-uri a strâns atacantul senegalez în tricoul actualului lider din Premier League.

  • 150 de milioane de euro este cota lui Mane, conform Transfermarkt.de
  • 2023 - anul în care expiră contractul lui Mane cu Liverpool

Cât despre transferul lui Pogba: "Ştiu că Zidane îl vrea la Real Madrid, dar el şi-ar dori să se întoarcă la Juventus. Totuşi, nu ţine doar de Pogba, ci şi de Manchester United. El mai are contract până în 2021 şi trebuie să îşi găsească o echipă la care să se simtă important şi să revină la cel mai înalt nivel", a mai spus Sissoko.

Afla mai multe despre: liverpool 

viewscnt
Articole similare