Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ-BOMBĂ! Rangers nu se mulţumeşte doar cu Ianis Hagi. Încă un star din naţionala României este la un pas de Ibrox

Anunţ-BOMBĂ! Rangers nu se mulţumeşte doar cu Ianis Hagi. Încă un star din naţionala României este la un pas de Ibrox
Comentarii

Rangers a perfectat transferul lui Ianis Hagi, însă decarul echipei naţionale ar putea să nu fie singurul român ajuns pe Ibrox Park în acest an.

Conform Transfermarkt.de, care citează presa din Turcia, Rangers FC mai este interesată de un internaţional român. Este vorba despre Florin Andone, care se va despărţi de Galatasaray la finalul sezonului.

Atacantul, în vârstă de 27 de ani, nu a convins în Turcia. Andone a marcat doar două goluri, în opt apariţii în Super Lig, o accidentare făcându-l să rateze o bună parte a sezonului.

Prin urmare, gruparea Cim Bom a decis să nu activeze opţiunea de transfer definitiv de la Brighton, astfel că Florin Andone va reveni la formaţia din Premier League la finalul acestui sezon.

Totuşi, românul ar putea să schimbe din nou echipa. Rangers l-a pus pe Florin Andone pe lista posibililor înlocuitori pentru atacantul columbian Alfredo Morelos, care ar urma să fie vândut în Premier League în această vară.

Ianis Hagi, transferat definitiv de Rangers

Clubul Genk a anunţat, marţi seară, transferul definitiv al mijlocaşului ofensiv Ianis Hagi la Rangers FC, grupare la care românul a evoluat sub formă de împrumut, în partea a doua a actualului sezon. Ulterior, însă, cei de la Genk au şters anunţul, presa din Scoţia şi Belgia susţinând că ar mai fi de pus la punct câteva detalii privind transferul.

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare