Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ-bombă: Real Madrid ar putea părăsi campionatul Spaniei! Florentino Perez negociază deja pentru viitoarea destinaţie a "albilor"

Anunţ-bombă: Real Madrid ar putea părăsi campionatul Spaniei! Florentino Perez negociază deja pentru viitoarea destinaţie a "albilor"

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid ar putea părăsi La Liga. Vestea este dată de catalanii de la Sport, care au titrat pe prima pagină a ziarului care apare la Barcelona că marea rivală a trupei de pe Camp Nou ar putea să nu mai joace în campionatul Spaniei. Florentino Perez a venit cu propunerea înfiinţării unei noi competiţii de top, Liga Mondială, acolo unde cluburile de top din Europa să joace.

O nouă competiţie ar putea înlocui ligile naţionale cu care ne-am obişnuit. Sport şi Financial Times, un ziar american, scriu despre faptul că Real Madrid şi fondul de investiţii CVC negociază deja înfiinţarea unei superligi mondiale şi se aşteaptă şi alţi investitori. Mai mult, FIFA ar urma să aprobe noua competiţie, care ar urma să aibă la start 20 de echipe,, dintre care opt vor fi membri fondatori ai Asociaţiei Mondiale a Cluburilor, prezidată de Florentino Perez.

Cei opt promotori ai acestei uriaşe afaceri sunt: Real Madrid, AC Milan, Auckland City, Boca Juniors, River Plate, Club America, Guangzhou Evergrande şi Mazembe.

De asemenea, cei care controlează fondul de investiţii CVC poartă negocieri cu FIFA pentru organizarea Cupei Mondiale a Cluburilor.


 

Afla mai multe despre: real madridflorentino perezliga mondiala 

viewscnt
Articole similare