Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ categoric făcut de Sorana Cîrstea înainte de meciul cu Elveţia din Fed Cup: ”Suntem Generaţia de Aur a tenisului românesc”

Anunţ categoric făcut de Sorana Cîrstea înainte de meciul cu Elveţia din Fed Cup: ”Suntem Generaţia de Aur a tenisului românesc”

Tenis

Comentarii

România joacă împotriva Elveţiei în barajul pentru Grupa Mondială din Fed Cup, iar jucătoarele noastre sunt extrem de încrezătoare înaintea duelurilor de la Cluj.

Sorana Cîrstea consideră că România are în acest moment valoarea necesară pentru a câştiga Fed Cup.

Suntem o echipă extrem de puternică. Nici nu ştiu dacă mai există în această săptămână o echipă cu patru jucătoare în primele 40 din lume. Este incredibil ce se întâmplă. Suntem Generaţia de Aur a tenisului românesc.

Avem valoarea necesară pentru a câştiga acest trofeu. Mă bucur că jucăm la Cluj, m-a emoţionat şi motivat tot suportul pe care ni l-au oferit spectatorii de acolo ultima dată. Cred că va fi un weekend minunat”, a spus Sorana.

În tabăra română, Simona Halep, locul I WTA, Sorana Cîrstea, locul 34 WTA, Irina Begu, locul 38 WTA, şi Mihaela Buzărnescu, locul 40 WTA, au fost convocate de căpitanul nejucător Florin Segărceanu.

Gunthard le-a ales pe Timea Bacsinszky, locul 46 WTA, Viktorija Golubic, locul 115 WTA, Jil Teichmann, locul 135 WTA, şi Patty Schnyder, locul 149 WTA.

Întâlnirea dintre România şi Elveţia, meci din play-off-ul Grupei Mondiale, are loc în perioada 21-22 aprilie 2018, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele două meciuri de simplu în ziua de sâmbătă (21 aprilie), urmând ca duminică (22 aprilie) să se dispute celelalte două meciuri de simplu şi meciul de dublu.

Afla mai multe despre: sorana cirsteatenisfed cupromaniaelvetia,  

viewscnt
Articole similare