Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ de ultim moment al lui Gigi Becali. Decizia luată în legătură cu FCSB: "Nu mă mai agit cu fotbalul, să fie ce-o fi. Nu mă mai interesează"

Anunţ de ultim moment al lui Gigi Becali. Decizia luată în legătură cu FCSB: "Nu mă mai agit cu fotbalul, să fie ce-o fi. Nu mă mai interesează"

Superliga

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, pare resemnat în privinţa titlului de campion al României. Totuşi, omul de afaceri păstrează speranţe, doar în cazul în care vicecampioana va învinge U Craiova şi CFR Cluj.

FCSB - U Craiova, duminică, de la 20:30, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro

Gigi Becali încă se gândeşte dacă va merge pe Arena Naţională pentru derby-ul cu U Craiova, fiind dezamăgit de parcursul din acest sezon. De asemenea, a anunţat că nu vrea să se mai implice la echipă: "Nu merg la meci, cum să merg? Sau poate mă duc, să văd... Nu-i motivez pe jucători, nu e meseria mea. Trebuie să se motiveze singuri jucătorii pentru viată lor, pentru familiile lor, pentru banii lor. Lupta pentru titlu... Nu pot să vorbesc acum. Vorbesc peste două etape. După meciul cu CFR vorbim de titlu. La ora asta, nu trebuie să vorbim despre titlu, aşa e normal. Titlul pentru noi nu există la ora asta. Sunt şase puncte! Dacă batem CFR şi Craiova, vorbim de titlu. Tot timpul a fost motivată Craiova să ne bată. Dacă sunt mai buni, să bată. Nu mai vorbesc cu echipa, nu mă mai bag. Să facă ce vor, e meseria lor. Pentru mine e afacere. Eu dau salarii. Fiecare îşi face meseria. Nu îşi fac meseria bine, nu câştigă bani. Nu mă mai agit cu fotbalul, să fie ce-o fi. Nu mă mai interesează", a spus Becali pentru sport.ro şi PRO TV.

În acest moment, FCSB se află pe locul patru în play-off, după prima etapă, la un punct în spatele lui FC Botoşani (n.r. - locul trei), la trei puncte în spatele lui U Craiova, care e pe locul secund, şi la şase puncte de liderul CFR Cluj, care defilează în acest campionat. Vicecampioana le are în spatele său pe Gaz Metan, locul cinci, cu 22 de puncte, şi pe Astra, cu 21 de puncte. 

Afla mai multe despre: gigi becaligigi becali fcsbfcsb u craiovafcsb universitatea craiovatitlu fcsb 

viewscnt
Articole similare