Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ de ultim moment din Italia! Denis Drăguş pleacă din Belgia şi va semna cu o echipă din Serie A. Ultimele detalii

Anunţ de ultim moment din Italia! Denis Drăguş pleacă din Belgia şi va semna cu o echipă din Serie A. Ultimele detalii
Comentarii

Atacantul lui Standard Liege, Denis Drăguş (21 de ani), este aproape de plecarea din Belgia. Presa din Italia a anunţat că atacantul român e aproape de a semna cu Crotone, din Serie A.

Denis Drăguş, aproape de Crotone

Aventura lui Denis Drăguş în Belgia, după ce Viitorul l-a vândut în urmă cu un an, a fost dezamăgitoare. Atacantul a şomat în majoritatea timpului, iar acum e pregătit să prindă mai multe minute în altă parte. 

Sly Sports Italia a anunţat că Denis Drăguş e foarte aproape de Serie A. Crotone urmează să-l îmrpumute pe vârful român până la finalul acestui sezon. 

Vârful lui Standard Liege se află deja în Italia şi urmează să semneze în zilele următoare un contract de împrumut, valabil până la finalul sezonului, cu Crotone, potrivit presei italiene.

Denis Drăguş a fost achiziţionat în vara anului trecut de Standard Liege de la Viitorul Constanţa pentru două milioane de euro. Deşi a fost lăudat de presa belgiană pentru potenţialul său, antrenorul Philippe Montanier nu a fost de aceeaşi părere. Drăguş a prins în Jupiler Pro League (n.r.- prima ligă belgiană) doar cinci minute în două meciuri.

Crotone este nou-promovată în Serie A. Sezonul trecut a terminat pe locul doi, în Serie B, după Benevento.

 

Afla mai multe despre: denis dragus 

viewscnt
Articole similare