Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ de ultim moment făcut de Florin Prunea în privinţa postului lui Dusan Uhrin: "Oricine ar vrea să aibă un antrenor ca el"

Anunţ de ultim moment făcut de Florin Prunea în privinţa postului lui Dusan Uhrin: "Oricine ar vrea să aibă un antrenor ca el"

Superliga

Comentarii

Preşedintele lui Dinamo, Florin Prunea, l-a confirmat pe Dusan Uhrin în fruntea echipei şi a infirmat că ar exista o ofertă pentru antrenorul ceh.

Dinamo încearcă să se redreseze, după problemele financiare şi de lot apărute la echipă, iar "câinii" nu doresc să-l piardă şi pe Dusan Uhrin. 

La reunirea echipei de la Săftica, preşedintele Florin Prunea a răspuns prompt în privinţa antrenorului care are misiunea de a duce echipa în play-off: 

"(n.r. - întrebat despre o posibilă ofertă) N-am ştiut. Când? Poate acum... În dimineaţa asta bănuiesc. Păi oricine ar vrea să aibă un antrenor ca Dusan. Un om serios, un antrenor... Uite, a venit şi Diego, a ajuns şi el, şi Fabbrini. Oricine şi l-ar dori. El are un contract ferm şi cu siguranţă va fi antrenorul lui Dinamo. 100 % va fi antrenorul lui Dinamo. 100%. Dar există ofertă de la Craiova? Noi n-am ştiut", a declarat oficialul dinamovist în cadrul unei conferinţe de presă. 

De asemenea, Prunea a vorbit şi despre echipă: "Păi cu muncă pentru băieţi. E important cum muncesc, noi mai puţin. Cu încredere trebuie, cu entuziasm. Sigur că nu o să fie prea mare, pentru că e o perioadă grea pentru jucători, perioadă de acumulări, timpul e foarte scurt, urmează şi jocurile amicale, foarte comprimate, 4 jocuri în 10 zile",  a mai spus Prunea. 

Afla mai multe despre: dusan uhrinflorin pruneadinamo 

viewscnt
Articole similare