Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ de ultim moment făcut de Mihai Stoica în privinţa unei posibile reveniri a lui Alex Chipciu la FCSB: "E copilul nostru. Eu vorbesc săptămânal cu el"

Anunţ de ultim moment făcut de Mihai Stoica în privinţa unei posibile reveniri a lui Alex Chipciu la FCSB: "E copilul nostru. Eu vorbesc săptămânal cu el"

Superliga

Comentarii

Oficialul lui FCSB, Mihai Stoica, a oferit ultimele detalii din jurul FCSB. Proaspăt revenit la vicecampioana României, MM şi-a luat rolul în serios.

Alex Chipciu nu revine la FCSB

Recent, s-a adus în discuţie o posibilă revenire a lui Alex Chipciu la FCSB, întrucât fotbalistul intră în ultimele şase luni de contract cu Anderlecht, unde oricum e rezervă. Totuşi, Mihai Stoica a infirmat această variantă: „Eu vorbesc săptămânal cu Alex Chipciu. Nu se pune problema să vină la FCSB! Gigi a zis că-l aşteaptă cu braţele deschise, ca toată lumea de aici. E copilul nostru, e stelist pur sânge. De numele lui se leagă mari performanţe, dar nu va reveni. I-am recomandat să continue să joace în străinătate. Are patru copii, o familie numeroasă de intreţinut”, a declarat Mihai Stoica pentru ProX. 

Mihai Stoica pare că nu mai e dispus să facă greşelile din trecut şi a anunţat că FCSB nu se grăbeşte în privinţa transferurilor, făcând referire la atacanţi şi fundaşi: „Vom analiza cu atenţie şi vom aduce jucători doar dacă vom vinde. Avem trei atacanţi de careu, Gnohere, Hora şi Tsoumou. Mai aducem unul doar dacă cineva va pleca. Oricum, este exclus să transferăm un atacant din Liga 1. Nu există niciun vârf în România care să ne intereseze!

Cu aducerea unori fundaşi centrali nu ne grăbim. Vom vedea cum se prezintă Momcilovic. Îi avem pe Planic şi Cristea, iar dacă unul este suspendat poate juca Soiledis acolo. În plus, a revenit şi Lucian Filip, care joacă foarte bine pe acest post. Gigi Becali poate fi convins foarte uşor că Filip este peste orice fundaş din Liga 1”,  a mai spus oficialul vicecampioan României. 

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbalexandru chipciu 

viewscnt
Articole similare