Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ de ultimă oră al Simonei Halep după meciul maraton de la Australian Open: "Voi vedea mâine dimineaţă". Care e starea liderului mondial

Anunţ de ultimă oră al Simonei Halep după meciul maraton de la Australian Open: "Voi vedea mâine dimineaţă". Care e starea liderului mondial

Tenis

Comentarii

Simona Halep, numărul unu mondial, a dat asigurări că nu se confruntă cu probleme medicale după ce menţionase anterior că a resimţit o durere în setul al doilea al meciului cu americanca Sofia Kenin, câştigat joi, la Melbourne, cu 6-3, 6-7 (5), 6-4, în turul al doilea la Australian Open.

''Simt o mică jenă la picior, în muşchi'', a explicat Halep, citată de site-ul WTA. ''Am simţit-o în setul al doilea, dar e din cauza faptului că sunt obosită. Nu cred că e ceva serios, dar voi vedea mâine dimineaţă'', a adăugat Halep.

Liderul mondial a încheiat prematur sezonul 2018 din cauza unei hernii de disc, dar Halep a negat că ar fi vorba din nou de această problemă.

Halep a recunoscut că i-a fost dificil să se refacă după meciul de trei seturi din primul tur cu Kaia Kanepi (Estonia).

''Nu am putut dormi toată noaptea. Mă dureau picioarele şi mi-a fost greu. Dar am avut o zi de pauză între meciuri şi a fost foarte bine. Azi m-am simţit mai bine şi am fost pregătită să joc un nou meci'', a precizat Halep.

''Fiecare meci greu e un lucru pozitiv. Mă simt pregătită să joc trei ore în fiecare zi, chiar dacă nu sunt sută la sută pregătită pentru acest turneu. Pe zi ce trece sunt tot mai bine'', a subliniat Halep.

Afla mai multe despre: halepanuntaccidentare 

viewscnt
Articole similare