Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ de ultimă oră! Boloni a revenit la Bucureşti. Ce urmează în negocierile cu FRF

Anunţ de ultimă oră! Boloni a revenit la Bucureşti. Ce urmează în negocierile cu FRF

Echipa națională

Comentarii

Laszlo Boloni s-a întors la Bucureşti şi urmează să reia negocierile cu FRF.

Laszlo Boloni s-ar fi întors la Bucureşti şi ar urma să reia negocierile cu şefii de la FRF, conform gsp.ro. Antrenorul de 68 de ani fusese la Tg. Mureş, unde a asistat la înmormântarea fostului coechipier Janos Czako.

După ce nu le-a mai răspuns la telefon conducătorilor de la FRF cu zilele, Laszlo Boloni ar fi iarăşi dispus să discute despre preluarea echipei naţionale.

Boloni a revenit la Bucureşti

Nu pot spune nimic în acest moment despre discuţiile cu FRF. Nici că sunt deschise, nici închise. Pot spune ceva acum, dar peste 20 de metri să sune telefonul şi să «explodeze» totul.

Să lăsăm lucrurile să decurgă normal. Ştiu că presa vrea un răspuns repede, dar am şi eu viaţa mea. E adevărat, n-am răspuns la telefon. Vrei să-ţi arăt câte apeluri am?”, spunea Laszlo Boloni zilele trecute, conform sursei citate.

Mutu şi Edi Iordănescu aşteptau cu interes refuzul experimentatului tehnician, dar se pare că vor mai avea de răbdat până să primească verdictul în cazul naţionalei.

În orice caz, mingea este în terenul lui Boloni, iar cei de la FRF pur şi simplu speră că antrenorul de 68 de ani le va accepta termenii finali.

Cele două părţi au tot dezbătut clauze, bonusuri şi alte detalii din contract, iar acum au ajuns la capătul negocierilor, când doar aşteaptă un răspuns, a anunţat Andrei Vochin, consilierul lui Burleanu.

Acum se discută cu Boloni. La momentul ăsta s-a ajuns la ofertă-contraofertă, cred că la al patrulea tip de ofertă-contraofertă.

Contraoferta se află la domnul Boloni şi FRF aşteaptă ca el să dea un răspuns. Aşteptăm să trimită un răspuns repede, că timpul s-a scurs”, dezvăluia Andrei Vochin, pentru Telekom Sport.

În cariera sa, Boloni le-a mai pregătit pe Nancy, Sporting, Rennes, Monaco, Al-Jazira, Standard Liege, Al-Wahda, Lens, PAOK, Al-Khor, Al-Ittihad, Royal Antwerp, Gent şi Panathinaikos, pe lângă primul mandat pe banca României.

Afla mai multe despre: boloni 

viewscnt
Articole similare