Experiențe împreună.
You are here:

Anunţ de ultimă oră | Caroline Garcia nu ştie dacă va participa la meciul de Fed Cup dintre Franţa şi România!

Anunţ de ultimă oră | Caroline Garcia nu ştie dacă va participa la meciul de Fed Cup dintre Franţa şi România!

Tenis

Caroline Garcia (25 de ani, 19 WTA), cea mai bună jucătoare a Franţei şi factorul decisiv în victoria cu Cehia, nu e sigură că va partidipa la semifinala cu România, programată în Hexagon, între 21 şi 22 aprilie 2019.

Lucrurile în echipa de Fed Cup a Franţei continuă să funcţioneze într-o stare vizibilă de tensiune, în ciuda victoriei din "sfertul" cu Belgia. Caroline Garcia s-a întors la echipă la insistenţele lui Julien Bennetea, Kristina Mladenovic s-a supărat, iar racheta numărul unu a francezilor nu a trecut, încă, peste conflictul care a făcut-o să refuze convocările timp de doi ani:
 
"Doi ani nu înseamnă atât de mult în cariera unei jucătoare. Mereu am spus că vreau să mă întorc. Am revenit pentru întâlnirea cu Belgia, m-am bucurat când Julien Beneteau m-a convocat şi am reuşit să aduc două puncte pentru echipă. Nu ştiu ce se va întâmpla peste câteva luni, dacă voi fi prezentă la întâlnirea contra României. Vom vedea acum se desfăşoară lucrurile", a declarat Caroline Garcia, într-o conferinţă de presă.
 
În afara lui Caroline Garcia, Franţa le mai are în top 100 WTA pe Alize Cornet (locul 51), Pauline Parmentier (55) şi Kristina Mladenovic (64).

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta