Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ de ultimă oră de la Botoşani: ”Face vizita medicală! Nu mai este niciun secret” Se face mutarea momentului în Liga I

Anunţ de ultimă oră de la Botoşani: ”Face vizita medicală! Nu mai este niciun secret” Se face mutarea momentului în Liga I

FC Botoșani

Comentarii

Pe locul trei în clasamentul playout-ului, FC Botoşani visează să mai urce un loc. Este la şase puncte de ocupanta poziţiei a doua, Dinamo, iar vineri are meci cu liderul Gaz Metan Mediaş, în direct la Telekom Sport, de la ora 20:00.

”Ne aşteaptă un meci important, un joc greu pentru că întâlnim echipa care este pe primul loc în playout, Gaz Metan Mediaş, o echipă cu jucători buni, nu este întâmplător că se află pe prima poziţie. Este un meci al orgoliilor, ne dorim să câştigăm acest meci, pentru că în două partide cât am jucat cu ei nu am reuşit decât un meci egal acasa, dar eu cred că suntem pe un drum bun în ceea ce priveşte jocul nostru.

Lorand Fulop este plecat şi el să facă vizita medicală, nu mai e niciun secret, am spus-o şi după meciul cu Calăraşiul că mi-am dat acordul să meargă să facă vizita medicală chiar dacă nu aveam soluţii pentru jocul următor, adică pentru jocul cu Mediaşul.

M-am gândit în primul rând la el, este un băiat de calitate, un băiat deosebit, a avut evoluţii foarte bune, m-am gândit că merită să facă acest pas, m-am gândit că poate nu mai era atât de motivat, gândindu-se la viitoarea lui echipă. M-am gândit bineînţeles şi la situaţia financiară, putem să primim o sumă frumoasă din acest transfer”, a spus Liviu Ciobotariu.

Lorand Fulop urmează să semneze cu Academia Puskas, iar Botoşani urmează să încaseze 400.000 de euro în schimbul mijlocaşului.

Afla mai multe despre: botosaniciobotariu 

viewscnt
Articole similare