Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ de ultimă oră despre Kylian Mbappe: ”Vă spun în exclusivitate. A semnat deja cu Real Madrid”

Anunţ de ultimă oră despre Kylian Mbappe: ”Vă spun în exclusivitate. A semnat deja cu Real Madrid”
Comentarii

Un fost preşedinte de la FC Barcelona a confirmat faptul că Kylian Mbappe va fi jucătorul celor Real Madrid.

Se pare că telenovela mutării starului francez la Real Madrid este aproape de un deznodământ. Joan Gaspart, fost preşedinte la Barcelona, a recunoscut că madrilenii îl au deja asigurat pe tânărul atacant.

Mbappe este în ultimele şase luni de contract cu PSG, iar în momentul de faţă este liber să discute cu orice club pentru o viitoare mutare.

Campion mondial cu Franţa în 2018, atacantul de 23 de ani vrea să cucerească şi UEFA Champions League. A fost într-o singură finală în cea mai galonată competiţie la nivel de cluburi.

În stagiunea 2019-2020, PSG a pierdut la limită în ultimul act cu Bayern Munchen, scor 0-1. Unicul gol din acea partidă a fost reuşit de Kingsley Coman, fost jucător al parizienilor.

În actuala stagiune din UEFA Champions League, PSG va juca în faza optimilor chiar în faţa celor de la Real Madrid. În ultima perioadă, Mbappe a refuzat să aducă în discuţie viitorul său şi a dat asigurări că vrea să se concentreze pe acest sezon cu PSG.

Joan Gaspart este sigur că Mbappe a semnat cu Real Madrid

Totuşi, Joan Gaspart, preşedintele catalanilor din perioada 2000-2003 şi o persoană care îl cunoaşte pe Florentino Perez, a confirmat faptul că Mbappe va fi jucătorul celor de la Real Madrid din vară.

"Vă spun în exclusivitate, Kylian a semnat deja cu Real Madrid, sunt sigur. Îl cunosc pe Florentino Perez şi sunt sigur de asta", a declarat Joan Gaspart, la Radio Marca.

Kylian Mbappe a ajuns la PSG de la AS Monaco, în 2017. Este cotat la 160 de milioane de euro de transfermarkt.com. Parizienii au plătit la acea vreme 145 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: kylian mbappereal madridpsgjoan gaspart 

viewscnt
Articole similare