Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ de ultimă oră din Antalya: ”Mă tem pentru sănătatea lui Gică Hagi”. Un nume mare din fotbal a fost speriat de ”Rege”

Anunţ de ultimă oră din Antalya: ”Mă tem pentru sănătatea lui Gică Hagi”. Un nume mare din fotbal a fost speriat de ”Rege”

Farul Constanța

Comentarii

Serghei Rebrov, unul dintre marii fotbalişti ai fotbalului ucrainean, a fost şocat de modul în care Gică Hagi se manifestă în timpul partidelor. Actualul tehnician al lui Ferencvaros a declarat chiar că se teme pentru sănătatea lui Hagi dacă acesta va continua să fie atât de implicat emoţional.

Ferencvaros a jucat atât cu Craiova cât şi cu Viitorul, iar Serghei Rebrov, tehnicianul echipei maghiare, şi-a adus aminte de duelurile cu formaţii româneşti şi de jucătorii români pe care i-a întâlnit de-a lungul carierei.

Mereu îmi place când joc împotriva echipelor româneşti. Ştiu ce să facă, au tehnică bună, sunt organizate şi de aceea sunt bune partenere de întrecere. Am multe amintiri legate de români. Au fost meciurile din Liga Campionilor cu Steaua, când eram jucător la Dinamo Kiev, apoi ştiu jucătorii care au fost la Şahtior, cu caracter bun şi foarte tehnici.

Îl ştiu pe Florin Cernat, un tip deosebit, un jucător extraordinar, dar nu am apucat să mă întâlnesc cu el. Nu ştiam că este aici. Cât despre întâlnirea cu Gică Hagi, i-am zis să fie mai liniştit pentru că ţipă foarte mult. A fost unul dintre cei mai buni fotbalişti, îmi aduc aminte cum evolua. Am crescut uitându-mă la meciurile lui, dar acum mi-e teamă pentru sănătatea lui la cum se manifestă. Ţipă mult, e mereu îngrijorat pentru echipă, încearcă să ajute jucătorii. A fost un mare jucător, iar acum e şi un antrenor de succes, îl respect foarte mult”, a spus Serghei Rebrov.

Afla mai multe despre: hagirebrovviitorulferencvaros 

viewscnt
Articole similare