Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ de ultimă oră din lumea tenisului | Organizatorii de la Indian Wells pun la bătaie un bonus de 1 milion de dolari!

Anunţ de ultimă oră din lumea tenisului | Organizatorii de la Indian Wells pun la bătaie un bonus de 1 milion de dolari!

Tenis

Comentarii

Turneul de la Indian Wells (7-18 martie) devine şi mai atractiv după ce organizatorii le-au oferit jucătorilor un motiv în plus să-şi dea viaţa pe teren.

Americanii promit un super bonus în valoare de 1 milion de dolari pentru jucătorul sau jucătoarea care va reuşi să triumfe atât la simplu, cât şi în proba de dublu de la Indian Wells! Conform Mediafax, premiile rezervate campionilor erau oricum foarte consistente, aşa că tenismenul care va câştiga ambele probe va pleca acasă cu aproximativ 2,4 milioane de dolari (1,2 milioane de dolari pentru titlul de la simplu, 200.000 de dolari graţie titlului de dublu + bonusul de 1 milion de dolari).

Halep, favorita principală de pe tabloul de simplu, ar putea avea un avantaj important în cursa pentru jackpot, liderul mondial jucând excelent şi la dublu! Recent, în luna ianuarie, Simona a cucerit alături de Irina Begu ambele probe ale turneului de la Shenzhen, aşa că poate spera să dea lovitura şi la Indian Wells. Cele două au anunţat încă de la începutul lunii februarie că vor face tandem la Indian Wells, însă decizia nu este bătută în cuie, deoarece constănţeanca a avut probleme fizice în ultima vreme.

Afla mai multe despre: indian wellstenisbanifinanciardeciziebonusuri 

viewscnt
Articole similare