Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ de ULTIMĂ ORĂ | Dinamo s-a despărţit de 12 jucători: "Au renunţat la performanţă!"

Anunţ de ULTIMĂ ORĂ | Dinamo s-a despărţit de 12 jucători: "Au renunţat la performanţă!"

Rugby

Comentarii

Clubul de rugby Dinamo Bucureşti s-a despărţit de nu mai puţin de 12 componenţi ai lotului în perioada de iarnă, aducând deocamdată la echipă patru jucători, scrie site-ul alb-roşilor.

''Câţiva jucători au renunţat la performanţă, alţii s-au transferat, la unii am renunţat noi. Am adus deocamdată patru jucători, dar cât de curând vor mai veni câţiva'', a declarat fostul internaţional Ştefan Demci, team manager al formaţiei

Cei patru jucători nou veniţi sunt Marius Iftimiciuc, 21 de ani, venit de la Timişoara, care va evolua în linia a 2-a, George Ionuţ Tătăruş, 22 de ani, sosit tot de la Timişoara, care va activa în linia a 3-a, sud-africanul Shaun Prins, 29 de ani, venit de la CS Politehnica Iaşi, care va fi aripă sau fundaş şi George Tudor, 25 de ani, pilier, provenit de la CSM Bucureşti.

Printre cei care au părăsit echipa se numără Mihai Adăscăliţei, Aisake Aholahi, Tudor Bratu (plecat la CSM Bucureşti), Antonio Melinte, Laurenţiu Melinte, Gerald Sibanda, Tevita Ekuasi, Simote Liueli, Albert Stiopei, Claudiu Pelin.



Dinamo este momentan pe locul 5 în SuperLiga CEC Bank, cu 13 puncte, şi tot pe 5 în Cupa României, cu 7 puncte. 

Afla mai multe despre: dinamorugbydeciziedespartirecontracterezilieri 

viewscnt
Articole similare