Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ de ultimă oră dinspre FRF: "Acum se discută cu el". S-a ajuns la "ofertă-contraofertă" cu următorul selecţioner | EXCLUSIV

Anunţ de ultimă oră dinspre FRF: "Acum se discută cu el". S-a ajuns la "ofertă-contraofertă" cu următorul selecţioner | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a oferit ultimele detalii de la negocierile pentru selecţionerul pe care şefii fotbalului românesc îl doresc. În acest moment, tratativele se poartă "la sânge".

Detalii dinspre FRF despre negocierile cu următorul selecţioner: a patra ofertă pentru Boloni!

De o lună şi jumătate, naţionala României nu are selecţioner. După plecarea lui Mirel Rădoi pe 30 noiembrie, FRF a luat legătura cu Gică Hagi, Răzvan Lucescu şi Dan Petrescu, dar s-a lovit de refuzul acestora. Alte nume au fost contactate, dar lui Ladislau Boloni i s-a făcut o ofertă. 

Fostul selecţioner al naţionalei e de mai multe zile în România, unde s-a întâlnit cu Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă. Cei doi au fost amânaţi, în mai multe rânduri, de Ladislau Boloni, din partea căruia se aşteaptă un răspuns. 

Consilierul preşedintelui FRF susţine că şefii au ajuns la a patra ofertă pentru Boloni!

"Acum se discută cu Boloni. La momentul ăsta s-a ajuns la ofertă-contraofertă, cred că la al patrulea tip de ofertă-contraofertă. Contraoferta se află la domnul Boloni şi FRF aşteaptă ca să dea un răspuns. Aşteptăm să trimită un răspuns repede, că timpul s-a scurs. Nu fac parte din echipa de negiocieri, dar cred că există un deadline, dar în cel mai scurt timp trebuie să dea un răspuns. Nu-mi dau seama (n.r. - care e răspunsul), cât timp mingea e în terenul lui. 

Ţinând cont că te gândeşti la binele naţionalei, atunci trebuie să fii precaut când alegi persoana care să conducă destinele naţionalei. Trebuie să ţii cont de toate necunoscute şi să fii încredinţat că ai ales. Dacă te uiţi în oglindă să zici că ai ales situaţia cea mai bună în contextul dat", a declarat Andrei Vochin. 

După zilele de tăcere, Ladislau Boloni a rupt tăcerea şi a dezvăluit de ce nu a răspuns la telefon celor interesaţi de situaţie. 

"Pe mine nu mă surprinde ce a declarat, nu mi se pare nici normal, dar nu am apreciat niciodată persoanele care nu au răspuns niciodată la telefon. Trebuie să ai un răspuns, chiar dacă înseamnă nu sau o amânare. Pot înţelege că unii oameni sunt aşa construiţi", a mai spus consilierul lui Răzvan Burleanu. 

Sursele Telekom Sport susţin că Răzvan Burleanu a ales şi o pistă de rezervă, în cazul în care Ladislau Boloni refuză postul de selecţioner

 

 

Afla mai multe despre: ladislau boloniandrei vochinrazvan burleanuselectioner romaniaselectioner nationala romaniei 

viewscnt
Articole similare